Warmachine to zkouší znovu v herním průmyslu
Novinka Warmachine to zkouší znovu v herním průmyslu

Warmachine to zkouší znovu v herním průmyslu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

8

Autoři populární figurkové hry zahodili ostych a na Kickstarteru rozjeli kampaň na podporu nové PC hry <strong>+ AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace

Po nějakých 36 hodinách se studio WhiteMoon Dreams a společnosti Privateer Press Interactive podařilo vybrat téměř 570 tisíc dolarů, což znamená nejen, že se hry dočkáme, ale rovněž se už začíná mluvit o bonusech.

Pokud se během zbývajících 28 dnů vybere ještě alespoň 80 tisíc, hra půjde na trh rovnou se čtyřmi hratelnými frakcemi, přičemž do singleplayerové kampaně přibudou postavy z čistě fantasy obdoby Warmachinu - Hordes.

Mimo to se zvažuje přidání dalších dvou kampaní, několika dalších ekluzivních jednotek a dokonce i možnosti upravovat si vzezření vašich jednotek či vytvářet vlastní multiplayerové mapy.

Původní zpráva

Pár let nazpět se společnost Privateer Press snažila dostat Warmachine na obrazovky, avšak tehdy neměl titul zdaleka tolik fanoušků a žánr de facto akční adventury taky nebyl zrovna ideální.

Novinka – Warmachine: Tactics – proto sází na formu tahové strategie a podporu z řad samotných hráčů, kteří mohou od včerejšího večera přispívat na Kickstarteru.

Hra samotná by se měla na trhu objevit někdy v srpnu příštího roku a to jak ve verzi pro stolní počítače, tak i pro Mac OS X. Zpočátku se počítá s přítomností pouze jedné singlové kampaně a synchronního, stejně jako asynchronního multiplayeru.

Nutných 550 tisíc dolarů pro vznik přitom zafinancuje pouze dvě hratelné frakce Cygnar a Khador, přičemž další dvě (Menoth a Cryx) budou do titulu přidány později. Pokud se nicméně vybere alespoň 650 tisíc, budou dostupné hned během launche.

Vývojem bylo pověřeno relativně neznámé studio WhiteMoon Dreams, které se rozhodlo gamesu vystavět na Unreal enginu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama