Warner Bros chce opravit PC verzi Batmana v srpnu
Batman: Arkham Knight Novinka Warner Bros chce opravit PC verzi Batmana v srpnu

Warner Bros chce opravit PC verzi Batmana v srpnu

Michal Burian

Michal Burian

17

Hráči, kteří si nového Batmana na PC koupili, se patche s největší pravděpodobností dočkají příští měsíc.

Reklama

Na konzolích PlayStation 4 a Xbox One je Batman: Arkham Knight téměř bezchybnou hrou, kterou si užijete od A až po Z. Na počítačích je to ale jiná písnička. Port trpí špatnou optimalizací a spoustou chyb. To vše má za následek, že spousta hráčů nemůže hru ani pořádně hrát, natož dohrát.

Warner Bros hru dočasně stáhlo z prodeje a hráče, kteří si PC verzi koupili, prosí o trpělivost. Trpělivost ještě budou potřebovat. Dle nejnovějšího vyjádření se zásadní opravný balíček plánuje na příští měsíc. V nadcházejících týdnech se dozvíme podrobnosti, měli bychom tak vědět, co bude přesně opraveno. Nečekejte ale žádné zázraky, komunitní manažer píše o prozatímním patchi.

Zatím víme to, že by patch měl umožnit přímo v menu nastavit frekvenci snímků za sekundu, přidat další možnosti pro nastavení grafiky, vylepšit výkon, opravit problémy s nekvalitními texturami a krom jiného optimalizovat využití RAM a VRAM.

Vydání patche nemusí ale znamenat uvedení PC verze zpět do prodeje. Warner Bros ve vyjádření píše, že patch bude dostupný pro stávající hráče. To nahrává uniklému internímu e-mailu od australského obchodu EB Games. Ten psal, že hra bude opět v prodeji na podzim - předpokládá se září až říjen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama