Warner Bros chystá nové hry ze světa Harryho Pottera
Novinka Warner Bros chystá nové hry ze světa Harryho Pottera

Warner Bros chystá nové hry ze světa Harryho Pottera

Michal Burian

Michal Burian

1

Prvním titulem je Harry Potter: Wizards Unite pro smartphony od tvůrců Pokémon GO. Ve vývoji je ale také větší hra pro konzole.

Reklama

Společnost Warner Bros. Interactive Entertainment oznámila založení divize Portkey Games, která bude mít na starost hry inspirované čarodějnickým světem spisovatelky J.K. Rowlingové. Konkrétně jde o Harryho Pottera a Fantastická zvířata.

Portkey Games ve spolupráci s různými týmy chystají mobilní a konzole hry, které přenesou hráče do čarodějnického světa, kde se setkají se známými postavami v různých bodech jejich života ze série Harryho Pottera. Tyto hry umožní hráčům navštívit nová místa a zažít nové příběhy.

„Jsme nadšeni. S Portkey Games odpovídáme na požadavky fanoušků, kteří si přáli další hry inspirované čarodějnickým světem J.K. Rowlingové. Spolupracujeme s talentovanými tvůrci, abychom stvořili hry zaměřené na příběhy, které budou vytvářet sami hráči,“ uvedl v tiskové zprávě David Haddad, prezident Warner Bros.

Prvním titulem z divize Portkey Games je Harry Potter: Wizards Unite. Jde o AR hru pro chytré telefony a vývoj má na starost studio Niantic Labs (Pokémon GO).

V Harry Potter: Wizards Unite budou hráči součástí bohatého světa Harry Pottera v reálném světě. Na hráče čeká dobrodružství, učení nových kouzel, objevování tajemných artefaktů a setkání s legendárními šelmami a ikonickými postavami.

Další informace o Harry Potter: Wizards Unite se dozvíme v příštím roce. Z popisku je ale jasné, že půjde o další AR hru. Tím pádem se připravte na podobný styl, který prezentuje oblíbené Pokémon GO.

O další hře, která má vyjít na konzole (a snad i na PC), bohužel nic nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama