Warner Bros. Montréal láká na nového Batmana
Novinka Warner Bros. Montréal láká na nového Batmana

Warner Bros. Montréal láká na nového Batmana

Johny

Johny

41
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Že by zvěsti o Sovím Tribunálu byly pravdivé?

Reklama

Oznámení nového Batmana od Warner Bros. se blíží, a může se tak stát již dnes v přímém přenosu Xbox show, která začíná o dnešní půlnoci.

Dění okolo Batmana v poslední době ožilo. Ať už se jedná o ironické příspěvky některých členů z týmu pracujícím na Arkham Origins, o kterých jsme psali před několika dny. 21.9. byl tzv. Batman Day, a Warner Bros. Montréal sdílel tento příspěvek ve kterém problikávají obrazce:

Včera, 23.9. vydali další video, které vám nabídne lepší pohled na tyto obrazce a také je doprovázeno slovy "Chyťte rytíře".

První tři symboly vypadají, jako evoluce prvního. Co však symbolizují, není jasné. Čtvrtý symbol je nejpravděpodobněji "Hlava démona". Liga Zabijáků? Že by šlo tedy o čtyři frakce? Čtyři frakce, které půjdou po Batmanovi a v pozadí toho všeho bude Soví Tribunál? Prozatím můžeme jenom hádat.

O Sovím Tribunálu se mluvilo ještě dříve. Zde je pár náznaků:

Snad tedy nebude trvat dlouho a naskytne se nám pohled na hru co nejdřív.

Protože ale předchozí Arkham hry teď vyšly zdarma na Epic Games Store a Fortnite má svůj Batman event, lze pravděpodobně očekávat na PC, že nová hra vyjde exkluzivně na Epic Games Store. Bohužel asi další rozesetá série pro PC hráče.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama