Warner Bros pozastavuje prodej PC verze Batman: Arkham Knight na Steamu
Batman: Arkham Knight Novinka Warner Bros pozastavuje prodej PC verze Batman: Arkham Knight na Steamu

Warner Bros pozastavuje prodej PC verze Batman: Arkham Knight na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

67

Dokud nedojde k vyřešení technických problémů, nového Batmana si na Steamu nekoupíte.

Reklama

Další den, další zpráva o následcích zpackané PC verze Batman: Arkham Knight. Včera jsme se dočkali rozsáhlého soupisu rad s výkonem a nastavením, ale rady s ohledem na množství nesmyslů a lží působily na hráče jako červený hadr na býka. Dnes mám tu čest informovat o mnohem logičtějším kroku - o zastavení prodejů přes Steam.

Tvůrci se v novém prohlášení znovu omlouvají PC hráčům za problémy, prý si velmi váží svých zákazníků, a i když je mezi hráči značné množství jedinců, kteří si nového Batmana na PC užívají (což je přinejlepším polopravda), chtějí udělat všechno pro to, aby se současná situace zlepšila.

Pokud nyní navštívíte Steam stránku hry, na místě tlačítka pro zakoupení tudíž uvidíte prostou zprávu, která tvrdí, že prodeje byly dočasně pozastavené do doby, než Warner Bros vyřeší technické problémy.

V prohlášení navíc tvůrci znovu žádají hráče o trpělivost a ty, kteří tu trpělivost nemají, nabádají k využití možnosti vrácení peněz přes Steam. Tentokrát k tomu dokonce nabádají i majitele krabicových verzí, ale ti s největší pravděpodobností nikde nepochodí. Žádný prodejce s alespoň trochou rozumu a znalosti Steamu hru zpátky nepřijme, protože aktivační kód už je použitý, a samotný Steam přirozeně nepodporuje vracení peněz za krabicovou verzi hry.

Každopádně jde o první rozumný krok, ke kterému po vydání PC verze nového Batmana došlo. Snad se tím alespoň částečně omezí možnost napáchání dalších škod. Nyní nezbývá než čekat na to, jak a kdy se technické problémy vyřeší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama