Warriors All-Stars nakonec rozpoutají svůj boj i v Evropě
Novinka Warriors All-Stars nakonec rozpoutají svůj boj i v Evropě

Warriors All-Stars nakonec rozpoutají svůj boj i v Evropě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Na začátku září se do boje pustí hrdinové z různých her společnosti Koei Tecmo.

Reklama

V březnu tohoto roku vyšla v Japonsku crossover mlátička nazvaná Musou Stars. Ta v sobě spojuje různé "hvězdy" odlišných herních značek společnosti Koei Tecmo, což na první pohled vypadá jako pěkný guláš. Nakonec to takový propadák nebyl, protože třeba hned Famitsu ohodnotilo titul velmi pěknou známkou 35 bodů z celkových 40.

Musou Stars vyšli v Japonsku ve verzích pro PlayStation 4 a PS Vitu a v těchto dnech evropská pobočka Koei Tecmo přišla se zprávou ohledně vydání hry i na západě. U nás se nakonec bude prodávat od 1. září ve verzích pro PlayStation 4 a pro PC.

Warriors All-Stars nabídne velký výběr fanoušky oblíbených postav z různých franšíz Koei Tecmo. Objeví se zde třeba Ryu Hayabusa z Ninja Gaiden, Kasumi ze série Dead or Alive, William z NiOhu, Yukimura Sanada ze Samurai Warriors, Zhao Yun z Dynasty Warriors, Horo a Oka z Toukidenu nebo Sophie Neuenmuller z Atelieru Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book. Ale bude jich samozřejmě daleko víc.

Příběh Warriors All-Stars začíná v tajemné zemi, která se ocitá na pokraji totálního zničení. Zrovna se probouzí magické jaro, ale zdroj jeho moci se pomalu ztrácí, protože odešel král zdejší země. Legenda ale praví, že je třeba povolat jiné mistry a tak přichází bojovníci z jiných sfér, aby zemi pomohli v dobách největší potřeby. Mladá princezna Tamaki provede rituál, který se nepovede, a její magické síly se vymknou kontrole a hrdinové skončí rozeseti po celé zemi. Aby Tamaki znovu nastolila mír, musí najít ty nejlepší a nejsilnější bojovníky a stát za jejich pomoci zachráncem a novým vládcem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama