Watch Dogs 2 nabízí velkou příležitost pro vylepšení hackování
Watch Dogs Novinka Watch Dogs 2 nabízí velkou příležitost pro vylepšení hackování

Watch Dogs 2 nabízí velkou příležitost pro vylepšení hackování

Jan Kalný

Jan Kalný

30

Ubisoft už pomalu přemýšlí nad pokračováním Watch Dogs. Údajně nabízí příležitost pro vylepšení hackování.

Reklama

Jonathan Morin se v rozhovoru pro Digital Spy rozpovídal o nápadech pro pokračování Watch Dogs. Tám nejzásadnějším je, že chtějí tvůrci hýčkat systém hackování a Profileru, díky kterému jste se mohli dozvědět o kolemjdoucích zajímavé věci.

„Snažíme se pokračovat a stále vylepšovat tento systém aby se mohli hráči stát lepším hackerem. Uvidíme, kam dospějeme, zatímco se bavíme o budoucnosti značky. Rozhodně je tu pro to prostor. Rozhodně se nesnažíme udělat celou hru založenou jenom na tom, to bychom se dostali do pasti. Chceme najít perfektní rovnováhu. Máme tady obrovskou příležitost vytvořit něco unikátního. Nechceme se držet pravidlem 'Hele, nefungovalo to předtím, nebude to fungovat ani teď', to je myslím ten hlavní problém, co se naskytne, když máte nějakou sérii," rozpovídal se.

,,Jestli chcete udělat něco lépe, tak musíte přemýšlet s tím, že už víte jak na to. Někdy je to možné, jindy nechcete ukázat všechny karty najednou. Takhle my myslíme. Chceme si být jistí, že známe celý potenciál, než se začneme chovat, že víme, co děláme."

Zatím nelze mluvit o tom, že je druhý díl Watch Dogs ve vývoji. Dlouho to ale trvat určitě nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama