Watch Dogs 2 s důrazem na hackování, stealth, boj a parkour
Watch Dogs 2 Novinka Watch Dogs 2 s důrazem na hackování, stealth, boj a parkour

Watch Dogs 2 s důrazem na hackování, stealth, boj a parkour

Michal Burian

Michal Burian

114

Pomůžete utlačovaným občanům San Francisca?

Reklama

Společnost Ubisoft dnes v 18:00 představila oficiálně Watch Dogs 2. Pokračování hackerské akce se bude odehrávat v prosluněném San Franciscu, kde se seznámíme s novým hlavním hrdinou. Nezajímavého Aidena Pearce nahradí brilantní hacker Marcus Holloway. Tenhle mladík se připojil k tajné hackerské skupině Dedsec, která hodlá vypnout bezpečností systém ctOS 2.0, aby zkorumpovaná vláda nemohla sledovat a kontrolovat utlačované občany. Jak se k ní dostal? Byl neprávem obviněn ctOS 2.0 z trestného činu, jenž nespáchal. Má jít o zábavného chlapíka, ale rovněž vášnivého idealistu, který chce dát lidem zpět kontrolu nad svými životy. Od Aidena se má dost lišit.

Právě Aiden dokázal dočasně vypnout celý systém ctOS. Blume zečtyřnásobil ochranu a vytvořil ctOS 2.0, které je v Silicon Valley, v San Francisco Bay Area. Už to ale není jen vláda a kriminální síly, které monitorují občany. Korporace začaly vytvářet plně digitální profily občanů. Ty lze vysledovat a obchodovat s nimi, prodávat je a odcizovat, aniž by o tom věděli. Taková kontrola nad obyvatelstvem se nelíbí hackerům, kteří se rozhodnou bojovat a dát vše do pořádku.

San Francisco bude otevřené od samotného začátku, žádné věže k hackování. Každá čtvrť má svou vlastní atmosféru.

San Francisco bude plně otevřeným a dynamickým světem, prý nabídne neuvěřitelnou škálu možností pro hackování, nebezpečné automobilové honičky v klikatých uličkách, boj o život na střechách, čtvrť Oakland nebo špičkové kanceláře firem v Silicon Valley. Důležité je, že nebudete muset hackovat věže, abyste si zpřístupnili další část města.

Vaší zbraní bude chytrý mobilní telefon, kterým proniknete do infrastruktury města, můžete se připojit k jakémukoliv zařízení a nabourat se do osobní databáze. Novinkou bude možnost ovládat pomocí mobilu drony, auta, jeřáby, bezpečností roboty a mnoho dalšího (samozřejmě i semafory atd. z jedničky). Díky tomu budete moci vytvořit nepředvídatelné řetězce událostí. Každého člověka, každé vozidlo a jakékoliv zařízení můžete nabourat.

Bude záležet pouze na vás, jak budete Watch Dogs 2 hrát. Buď můžete v misích využívat hackování a stealth, kdy nemusíte nikoho zabít, nebo kombinací hackování a zbraní sáhnete po mnohem akčnějším přístupu. Postupně budete rozvíjet různé dovednosti, které budou vyhovovat vašemu stylu hraní, a vylepšovat hackerské nástroje - RC auta, drony, 3D tištěné zbraně a mnoho dalšího.

Auto můžete řídit pomocí mobilního telefonu, vypnout motor a mnoho dalšího.

Krom toho všeho bude Marcus velmi nebezpečný v boji nablízko, bude velmi rychlý a se svou zbraní nevyzpytatelný. Navíc umí parkour, lehce tak uteče policejním jednotkám.

Ubisoft u Watch Dogs 2 slibuje bezproblémový multiplayerový zážitek s přáteli, který zahrne kooperaci a aktivity, kde budete soupeřit proti jinému hráči.

Na tohle video se vyplatí podívat, nejen, že se dozvíte informace z vývoje, ale rovněž uvidíte gameplay záběry. Ty vypadají, že tentokrát Ubisoft ukazuje skutečnou kvalitu Watch Dogs 2, nikoliv vylepšenou grafiku a efekty jako tomu bylo u prvního dílu na E3.

Detailnější představení hlavního hrdiny.

Porovnejte skutečné San Francisco s Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 vyjdou 15. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Na tomto místě byl původně odkaz na stream Ubisoftu, který již skončil. Jeho záznam:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama