Watch Dogs bez otravného načítání
Watch Dogs Novinka Watch Dogs bez otravného načítání

Watch Dogs bez otravného načítání

Michal Burian

Michal Burian

117

Příští týden budou na PAX East navíc nové gameplay záběry z PlayStation 4 verze hry <strong>+ obrázky s inventářem a další nefinální HW nároky</strong>.

Reklama

Zbrusu nová značka Ubisoftu s názvem Watch Dogs byla jednou z nejočekávanějších her loňského roku. Několik týdnů před listopadovým vydáním byla odložena na začátek roku 2014. Fanoušci byli při oznámení ohromeni a potom zklamání. Naštěstí už nic nebrání tomu, aby Watch Dogs 27. května vyšlo s českými titulky pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Wii U verze bez české lokalizace později.

O Watch Dogs slýcháváme v poslední době hodně často a ještě o hackerské akci uslyšíme. Dnes jsme byli ujištěni, že hra nebude mít žádné otravné načítání.

,,Máme dobrý streaming misí. Nemáme rádi obrazovky s načítáním," napsal na svém Twitteru Colin Graham z Ubisoftu a dodal, že nové gameplay záběry budou zveřejněny v rámci nadcházející akce PAX East, která se odehrává od 11. do 13. dubna. S největší pravděpodobností půjde o gameplay záběry z PS4 verze, alespoň si to myslí Graham.

Další ukázky ze hry uvidíme v červnu na E3. To už ale budeme moci Watch Dogs hrát. Ubisoft tak výstavu E3 v Los Angeles pojme v duchu propagace hry pro hráče, kteří se ještě nerozhodli, zda si Watch Dogs koupí.

Zároveň s informacemi výše se objevily dva nové screenshoty ukazují inventář ve hře. Ten bude formou ,,plovoucího okénka".

Do třetice všeho dobrého, i zlého. Večer se na Steamu objevily hardwarové nároky, které již v říjnu loňského roku byly na Uplay uvedeny jako minimální. Ubisoft tehdy řekl, že nejsou finální.

• OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit

• Procesor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz nebo AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz

• RAM: 6 GB

• Grafická karta:1024 VRAM DirectX 11 s podporou Shader Model 5.0 - GeForce GTX 460 nebo AMD Radeon HD 5770

• DirectX: verze 11

• Zvuková karta: kompatibilní s DirectX 9

• Místo na disku: minimálně 25 GB

Ještě předtím jsme mohli studovat tyhle specifikace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama