Watch Dogs byl první pokus. Pokračování bude radikálně odlišné
Watch Dogs Novinka Watch Dogs byl první pokus. Pokračování bude radikálně odlišné

Watch Dogs byl první pokus. Pokračování bude radikálně odlišné

Michal Burian

Michal Burian

31

Vývojáři si jsou vědomi chyb, stejně tak věcí, které se jim u prvního dílu povedly.

Reklama

Hackerská akce Watch Dogs vyšla před čtyřmi měsíci a hráči dávali na jeho své menší i větší zklamání. Při prezentacích působila hra úplně jinak, Ubisoft se pyšnil, že vytváří nevídanou hru, která zaujme nejen svým zpracováním, ale rovněž možnostmi. Je pravda, že hackování pomocí mobilního telefonu působilo ve hře dobrým dojmem, i když bylo dost jednoduché a primitivní. Viceprezident Ubisoft Montreal, Lionel Raynaud, se nově o celé situaci vyjádřil a CVG prozradil, že to byl pouze první pokus. Pokračování Watch Dogs podle jeho slov bude radikálně odlišné.

Přijetí a názory na Watch Dogs byly podle něho dost blízko prvnímu Assassin’s Creed.

,,Měli jsme hodně chyb v hratelnosti, kdy se velmi často opakovaly stejné úkoly/mise a celkově mohli hráči pocítit, že šlo o první pokus s experimentováním. V té době tam byl potenciál, ale nevěděli jsme, že se z toho může stát taková série jakou je dnes," řekl Raynaud o Assassin’s Creed na úvod, aby následně navázal na Watch Dogs.

,,Stejné je to s Watch Dogs. Bylo obtížné vytvořit všechno na správné úrovni, což byl důvod, proč jsme si vzali více času. Čas navíc byl rozhodně užitečný. Umožnilo nám to vydat hru bez kompromisů a udělat vše co jsme chtěli. Některé části jsme si nechali do pokračování. Šlo o ty, které podle nás nezapadaly do příběhu a celkově do hry."

Dalo by se říci, že v Ubisoftu jsou z Watch Dogs spokojeni, vidí nedostatky, stejně tak věci, které se jim povedly. Potencionální pokračování, kterého se jistě za pár let dočkáme, má těžit z prvního dílu (vylepšit věci, které fungovaly) a zároveň eliminovat chyby a přinést velké změny. Mluví se kupříkladu o příběhu, který nebude tak naskriptovaný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama