Watch Dogs i Mario Kart 8 se v prodejích daří
Mario Kart 8 Novinka Watch Dogs i Mario Kart 8 se v prodejích daří

Watch Dogs i Mario Kart 8 se v prodejích daří

Michal Burian

Michal Burian

24

Ubisoft i Nintendo jistě plánuje další díly.

Reklama

Městská hackerská akce Watch Dogs sice není taková, jak si mnozí hráči představovali, i přesto se nová značka francouzského vydavatele skvěle prodává. Ubisoft se pochlubil, že za první týden prodal přes 4 miliony kusů. To znamená, že Watch Dogs je nejrychleji prodávanou hrou v historii Ubisoftu.

,,Výsledky, kterých jsme dosáhli v prvním týdnu, jsou úžasné," nechal se slyšet obchodní ředitel Darren Bowen.

Daří se i novému titulu ze stáje Nintendo. Závody Mario Kart 8 vyšly 30. května exkluzivně pro Wii U. Za první týden dokázaly prodat více jak 1,2 milionů kopií.

,,Taková rychlá a pozitivní odezva na Mario Kart 8 značí, že jde o vynikající hru, kterou můžeme v této době na Wii U nabídnout," prohlásil ředitel evropské pobočky Nintenda Satoru Shibata. ,,Jde určitě o velký milník v historii Mario Kart her a těšíme se také na ohlášení dalších zajímavých titulů na herní výstavě E3."

Před hrou Mario Kart 8 bylo vydáno sedm titulů z této série, kterých se dohromady prodalo více než 100 milionů kopií. Průměrně tak bylo prodáno zhruba 14 milionů za jeden díl. Nejvíce výdělečnými tituly vůbec se stali Mario Kart Wii na Nintendo Wii a Mario Kart DS na herní systémy Nintendo DS. Podrobný seznam najdete níže:

Super Mario Kart (Super Nintendo) - 8,76 milionůMario Kart 64 (Nintendo 64) - 9,87 milionůMario Kart Super Circuit (Game Boy Advance) - 5,91 milionůMario Kart: Double Dash (Nintendo GameCube) - 6,88 milionůMario Kart DS (Nintendo DS) - 23,56 milionůMario Kart Wii (Nintendo Wii) - 35,53 milionůMario Kart 7 (Nintendo 3DS) - 9,62 milionů

Celkem: 100,13 milionů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama