Watch Dogs je stále nejlépe prodávanou novou značkou
Watch Dogs Novinka Watch Dogs je stále nejlépe prodávanou novou značkou

Watch Dogs je stále nejlépe prodávanou novou značkou

Jan Kalný

Jan Kalný

62

Nových značek od velkých studií v posledních letech moc nevychází. Naposledy to bylo právě Watch Dogs od Ubisoftu nebo Destiny od Bungie. Watch Dogs si ale stále drží první příčku.

Reklama

Ať už nedávno vydané Destiny od studia Bungie mělo při svém startu jakýkoliv úspěch, v počtu prodaných kusů nesahá Watch Dogs od Ubisoftu ani po mobil. Minimálně v západní Evropě.

„Watch Dogs se stalo nejrychleji prodávanou novou značkou během prvního týdne. Jde o rekord, který se stále drží ve všech západoevropských státech dohromady, díky kombinaci akce, adventury a otevřeného světa s multiplayerem,” dočteme se v tiskové zprávě k vydání příběhového DLC Bad Blood, které je nyní dostupné pro majitele Season Passu.

Na druhou stranu musíme zmínit, že se Destiny od Bungie daří také velmi dobře. Za první den totiž měly obchody kopie v hodnotě půl miliardy dolarů. Mezi oběma hrami se teď logicky schyluje k boji o titul nejlépe prodávané nové značky. Watch Dogs za první týden prodalo 4 miliony kusů, počet prodejů z Destiny zatím ale nevíme. Nutno podotknout, že obě hry mezi fanoušky a kritiky dostaly smíšené pocity a recenze. Na koho ale sázíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama