Watch Dogs můžete hrát donekonečna
Watch Dogs Novinka Watch Dogs můžete hrát donekonečna

Watch Dogs můžete hrát donekonečna

Michal Burian

Michal Burian

31

Po splnění hlavní příběhové části budete moci donekonečna plnit některé typy misí. Chicago bude navíc otevřené hned na začátku <strong>+ další informace</strong>.

Reklama

Jonathan Morin, kreativní ředitel ve studiu Ubisoft Montreal, se rozhodl vzít PR kampaň Watch Dogs do svých rukou a na svém oficiálním Twitteru odpovídá fanouškům na nejrůznější dotazy, které nebyly dosud zodpovězeny.

Před týdnem jsme se díky němu dozvěděli, že Watch Dogs zabere nějakých 35 až 40 hodin. Pokud budete chtít splnit úplně vše, tedy i vedlejší úkoly a další maličkosti, tak by se herní doba mohla přiblížit na 100 hodin. Netrvalo dlouho a na sociální síti dodal, že hackerskou akci vlastně můžete hrát donekonečna.

,,Některé typy misí jsou nekonečné jako potenciální zločin (okrádání NPC postav apod.) nebo různé online věci, zatímco jiné nekonečné nejsou." Znamená to tedy, že ve hře bude spousta generovaných úkolů, které budete moci plnit i po dokončení hlavní příběhové části.

Dobrou zprávou je, že Chicago bude ve hře celé otevřené od samotného začátku. Nebudou se tak dít divné věci jako neviditelné zdi nebo zvednutý most jako v jiných hrách tohoto žánru. Až hru zapnete, budete moci libovolně prozkoumat celý svět nebo se vrhnout na plnění misí a postupně si podmanit celé město hackováním kamer, bezpečnostního systému.

Podle jeho slov vývojáři zapracovali na dynamické mlze a dokonce si hlavního hrdinu budete moci obléct podle svého gusta. Potvrzeno rovněž bylo, že Aiden neumře na hlad nebo žízeň.

Nakonec došlo i na jednotlivé platformy. Jeden z fanoušků se Morina zeptal, jaká verze je podle něho tou nejlepší volbou. Odpovědi se dočkal, i když hodně diplomatické. Všechny verze jsou prý stejné, co se týče hustoty a obsahu, když tedy vynecháte exkluzivní čtyři mise pro PlayStation 4 a PlayStation 3.

Pokud vás zajímá, jak jednotlivé verze Watch Dogs vypadají, tak se podívejte na ukázky z E3. V roce 2012 Ubisoft prezentoval PC verzi, zatímco loni PS4. Ta na počítači běžela na moderním PC. Dokonce ještě nejsou stanoveny ani finální hardwarové požadavky. Na ty si máme ještě chvilku počkat.

Podobně odpověděl i v případě rozlišení na PS4 a Xbox One, protože s ním nejsou ještě hotovy.

O Watch Dogs by to bylo prozatím vše. Jakmile se objeví nové informace, tak vám je přineseme. Hra vychází 27. května s českými titulky pro PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360. Wii U verze dorazí později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama