Watch Dogs na PS4 v 1080p a 60fps, láká Sony
Watch Dogs Novinka Watch Dogs na PS4 v 1080p a 60fps, láká Sony

Watch Dogs na PS4 v 1080p a 60fps, láká Sony

Michal Burian

Michal Burian

176

Podle Sony to vypadá, že ve full HD rozlišení za 60 snímků za sekundu poběží pouze PlayStation 4 verze Watch Dogs. <strong>Aktualizace</strong>.

Reklama

Třetí aktualizace: Vše je bohužel jinak, Ubisoft na blogu uvedl pravdu. Nové konzole si s Watch Dogs moc dobře neporadí.

Druhá aktualizace: Německá stránka Golem.de měla od mluvčího Ubisoftu dostat vyjádření potvrzující, že PS4 verze Watch Dogs bude v rozlišení 1080p při 60fps. Je tedy podivné, že Sony odstranila zmínku z oficiálních stránek. Vysvětlení může být jednoduché, znamenat to totiž může, že ve stejné kvalitě poběží i Xbox One verze hry.

Aktualizace: Ubisoft odmítl komentovat zprávy o tom, že by PS4 verze Watch Dogs běžela v rozlišení 1080p při 60fps. Sony to uváděla na svých oficiálních stránkách, kde se navíc dušovala, že v této kvalitě bude pouze PS4 verze.

Sony potichoučku text smazala.

Původní zpráva

Na oficiálních stránkách Sony v popisku očekávané hackerské akce Watch Dogs stojí, že hra na konzoli PlayStation 4 poběží v rozlišení 1080p při 60 snímků za sekundu.

Ubisoft se prozatím k jednotlivým verzím moc nevyjadřoval, Sony ovšem tvrdí, že pouze PS4 dokáže poskytnout takový zážitek z Watchs Dogs. Buď jde jen o reklamní tah, nebo další multiplatformní hra poběží lépe na PS4 než Xboxu One.

Nedávno se vedoucí animací pro filmečky Lars Bonde nechal slyšet, že Watch Dogs na PS4 bude v rozlišení 1080p. Ohledně Xbox One verze neposkytl žádné detaily, pouze uvedl, že frame rate není stále vyřešen.

Ještě dříve se objevilo hned několik spekulací tvrdících, že na Xbox One bude Watch Dogs pouze v rozlišení 960p při 30fps.

Bez ohledu na tyto detaily bude mít PS4 verze Watch Dogs čtyři exkluzivní mise, exkluzivní skin a hacking boost pack. Balíček se později (cca šest měsíců po vydání) objeví i pro PC a další platformy.

Watch Dogs vychází 27. května s českými titulky ve verzích pro PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One. Wii U verze vydavatel odložil na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama