Watch Dogs nabídne 100 miniher
Watch Dogs Novinka Watch Dogs nabídne 100 miniher

Watch Dogs nabídne 100 miniher

Michal Burian

Michal Burian

41

Chybět nebude poker, šachy, alkoholické zpestření, zakázky, ale také šílenosti spojené s útěkem z reality

Reklama

Pozvaní novináři si mohli nedávno na speciální akci v Paříži vyzkoušet očekávanou hackerskou akci Watch Dogs. Ubisoft jim umožnil zahrát si hned několik částí z plné verze hry. Potvrdit tak mohli, že na začátku hry nebude mobil hackera Aidena Pearce umět žádné speciální schopnosti, krom možnosti pohrát si se semaforem na křižovatce. Nezastavitelným hackerem se stane až později, kdy budete moci někomu na ulici vybrat bankovní účet, zjistit o něm potřebné informace, nabourat se do kamerového systému, zvednout most, blackout ve městě a mnoho, mnoho dalšího.

Když nebudete chtít plnit příběhovou část hry, můžete se pustit do nejrůznějších miniher. Těch bude ve Watch Dogs rovná stovka, některé budou hodně bláznivé, aby odlehčily atmosféru hry a hráči se mohli pořádně vyblbnout. Čeká na vás nejen poker, šachy, alkoholické zpestření, různé zakázky, ale také útěk z reality v podobě šíleností, kdy musíte v pozměněném Chicagu přejíždět lidi s hořícími hlavami nebo ovládáte gigantického kovového pavouka, který je schopen zničit nejeden blok města.

Kromě těchto šíleností si tvůrci přichystali ještě 40 samostatných pouličních závodů a další zpestření hratelností Watch Dogs - Aiden může dostat halucinace přes zvukové vlny. To se teprve začnou dít věci.

Ubisoft se rozhodl, že nebude odhalovat celou náplň hry, abychom byli při hraní mile překvapeni. Každopádně je jisté, že si jednotlivé oblasti města a tím spojené činnosti odemykáte hackováním jakýchsi komunikačních věží. Tedy něco podobného jako ve Far Cry 3 nebo sérii Assassin's Creed.

Ubisoft zároveň potvrdil, že včerejší trailer z multiplayeru běžel na PlayStationu 4. V souvislostí s tím bylo zveřejněno finální ovládací schéma pro DualShock 4.

Níže ještě včerejší gameplay záběry z PS4 verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama