Watch Dogs nebudou mít demoverzi
Watch Dogs Novinka Watch Dogs nebudou mít demoverzi

Watch Dogs nebudou mít demoverzi

Michal Burian

Michal Burian

29

Hru si předčasně nezahrajeme. Poslední trailer obsahoval záběry z PlayStation 4 verze hry.

Reklama

V poslední době se demoverze moc často neobjevují, vývojáři velkých her se soustředí spíše na dokončení hry a na nějakou hratelnou ukázku pro nás hráče nemají ani pomyšlení. V případě her odehrávajících se v otevřeném světě je navíc komplikované takovou ukázku vytvořit. Musel by se vybrat určitý úsek, což by hru rozkouskovalo a rozhodně by demo neprezentovalo samotnou náplň/možnosti titulu. Takové vyjádření slýcháváme často od Rockstaru v souvislosti s gangsterskou sérií Grand theft Auto a podobě se zachoval i Ubisoft v případě hackerského dobrodružství jménem Watch Dogs.

Jonathan Morin, kreativní ředitel ve studiu Ubisoft Montreal, na svém Twitteru opět odpovídal na otázky. V souvislosti s tím potvrdil, že Watch Dogs demoverzi mít nebudou.

,,Demoverze před vydáním plné verze není v plánu. Vytvořit demo nějakou dobu trvá, my se soustředíme na dokončení hry. Před vydáním hry uvidíte další gameplay záběry,“ naťukal na Twitteru Morin.

V dalším tweetu Jonathan Morin potvrdil, že nedávný trailer ,,Welcome to Chicago” byl složen ze záběrů z dosud nedodělané PlayStation 4 verze hry, na které se stále pracuje. Video mělo ukázat především město, fyziku, osvětlení, počasí a další efekty nového grafického enginu Watch Dogs. Morin upozornil, že se na hře stále pracuje, optimalizuje se a vylepšuje.

Watch Dogs dorazí na pulty obchodů přesně 27. května letošního roku s českými titulky ve verzích pro PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360. Wii U verze (bez české lokalizace) nemá stanoveno datum vydání.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama