Watch Dogs nejrychleji prodávanou hrou u Ubisoftu
Watch Dogs Novinka Watch Dogs nejrychleji prodávanou hrou u Ubisoftu

Watch Dogs nejrychleji prodávanou hrou u Ubisoftu

Michal Burian

Michal Burian

116

Vydavatel by ještě slavit neměl, spíš tlačit na vývojáře, aby opravili problémy u PC verze a zajistili hladký chod Uplay serverů.

Reklama

Francouzskému vydavatelskému domu se podařilo přesně to, co si dlouhé roky plánoval. Nová značka - Watch Dogs - se stala nejrychleji prodávanou hrou v historii Ubisoftu. Žádná jiná hra této společnosti nedokázala během 24 hodin od vydání prodat více kusů.

Watch Dogs dokazují, že reklamní masáž je velmi důležitá a dokáže pořádně nakopnout předobjednávky, a to i přesto, že vše nešlo podle plánu Ubisoftu. Ano, připomínám to, že v Brazílii se hra začala prodávat předběžně.

Přesná čísla jsme se nedozvěděli, na ty si budeme muset ještě počkat. Nicméně, Watch Dogs dokázali porazit Assassin’s Creed a Rayman franšízy.

,,Watch Dogs pro nás znamenají úžasný úspěch. Naše týmy by měly být hrdé, že vytvořily inovativní hru. Investice všech prostředků se vyplatila. Je skvělé vidět tolik zákazníků, kteří si užívají naší hru. To vše dokazuje, že Watch Dogs jsou senzační novou značkou a next-gen zážitkem," nechal se slyšet generální ředitel Yves Guillemot.

Ubisoft by zatím neměl moc oslavovat a spíše začít pracovat na opravných balíčcích, zejména u PC verze a rovněž posílit servery Uplay, které nezvládají nápor hráčů. I včera odpoledne jsem měl problém se na PS4 připojit na Uplay účet. Stejné problémy hlásí spousta hráčů z celého světa.

Závěrem menší srovnání jak Watch Dogs byli prezentovány na E3 2012 a jak ve skutečnosti vypadá PC verze na ultra nastavení. Efekty dělají hodně a dokážou zaručit atmosféru.

Přečtěte si naší recenzi Watch Dogs – 8/10.

Napsali jsme o Watch Dogs: ,,Aiden Pearce možná nepatří mezi nejosobitější herní hrdiny, i tak se s ním ale do sytosti vyblbnete. Hackovaní v Chicagu pod dohledem kamer je zábavné, neotřelé a bohužel zapadané mohutným návalem reklamní masáže, kterou Ubisoft opět nezvládl. Neviňme z toho hru!"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama