Watch Dogs nemá zámek na operační paměť
Watch Dogs Novinka Watch Dogs nemá zámek na operační paměť

Watch Dogs nemá zámek na operační paměť

Michal Burian

Michal Burian

31

Ubisoft sice doporučuje 6 GB RAM, hru ale spustíte i na sestavě s operační pamětí 4 GB <strong>+ Připravte si konzole na Watch Dogs</strong>.

Reklama

Watch Dogs se blíží, dnes mám dobrou zprávu pro hráče, kteří si plánují hackerskou akci koupit na počítač. Pokud jste se báli, že PC verze bude potřebovat alespoň 6 GB RAM, jak uvádějí minimální hardwarové požadavky, tak vás mohu uklidnit.

Hned několik lidí tvrdících, že již hrají PC verzi Watch Dogs potvrdilo, že se jim hru podařilo bez problému spustit i na sestavě obsahující pouze 4 GB operační paměti. S informací bych byl opatrný, potvrdil to ale i kreativní ředitel Jonathan Morin, i když nevyloučil možné problémy, třeba dlouhé načítání nebo doskakování textur apod.

Ubisoft sice doporučuje minimálně 6 GB RAM, ve Watch Dogs ale není žádný zámek, který by vám nedovolil spustit hru na počítači s menší operační pamětí. Nejedná se tak o případ jako u loňských Call of Duty: Ghosts, kde vývojáři později zámek odstranili prostřednictvím patche.

Připravte si konzole na Watch Dogs

Ubisoft konečně prozradil, kolik hackerská akce Watch Dogs zabare na disku nových konzolí. U PlayStationu 4 to bude 20,4 GB, zatímco u Xbox One 20,42 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama