Watch Dogs se změnilo. Bohužel k horšímu
Watch Dogs Novinka Watch Dogs se změnilo. Bohužel k horšímu

Watch Dogs se změnilo. Bohužel k horšímu

Michal Burian

Michal Burian

398

Hra se změnila k horšímu. Vývojáři spoustu věcí ořezali - prázdnější město nebo menší exploze.

Reklama

Pozornější z vás si včera v novém příběhovém traileru všimli změn, které vývojáři ve Watch Dogs provedli. Bohužel jde o změny k horšímu. A to se Ubisoft dušoval, že delší doba vývoje hře prospěje a budou z toho těžit především hráči. Podle všeho je tomu přesně naopak.

Jak jinak si vysvětlit prázdnější ulice ve městě, menší a nevábně vypadající exploze nebo kouř? Celkově tyhle změny působí špatným dojmem a ničí atmosféru hry. Watch Dogs při prezentaci (rok 2012) vypadalo stručně řečeno úžasně, teď po grafické stránce spíš zapadá. Podepsat se na tom mohl dlouhý vývoj, Ubisoft Montreal s dalšími pobočkami na hře pracoval dlouhých pět let.

Je to velká škoda. Watch Dogs bylo považováno za nejočekávanější hru loňského roku, vyjít mělo v listopadu zároveň s novými konzolemi. Nedivil bych se, kdyby si teď spousta hráčů rozmýšlela, zda si Watch Dogs pořídit nebo počkat na další gameplay záběry, recenze apod. Čas na rozmyšlení máte, Watch Dogs vychází 27. května.

Určitá naděje tu stále je, především pak u PC verze, která by mohla být oproti konzolovým značně vylepšena. Nezbývá než doufat. Nicméně na PS4 by hra měla běžet v rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu a na Xbox One v 960p při 30fps. PC verze bude mít až 4K rozlišení a framerate se bude lišit podle nastavení. Informaci přinesl server The Arab Gamer, údajně z konference Ubisoftu.

Nedivím se, že se po včerejším traileru objevily spekulace, že Ubisoft odložit Watch Dogs z důvodu, že zjistil, že na nových konzolích hra jednoduše nefunguje jak má. Proto museli autoři snížit detaily a celkově upravit atmosféru se všemi maličkostmi.

Na všechny změny se můžete podívat níže, včetně gameplay záběrů z PS4 verze.

Teď se dostáváme k tomu horšímu. Samotná podoba města a další maličkosti.

Gif hezky ukazuje jak je na tom Watch Dogs teď a jak vypadalo předtím.

Ještě gameplay záběry z PS4 verze.

thx Sector.sk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama