Watch Dogs v novém příběhovém traileru
Watch Dogs Novinka Watch Dogs v novém příběhovém traileru

Watch Dogs v novém příběhovém traileru

Michal Burian

Michal Burian

115

Aiden Pearce byl dřív nejlepší hacker a zloděj. Pak se ale něco změnilo. Mrkněte na nový trailer, který přibližuje jednoho ze zločinců obchodujícího se ženami. Watch Dogs vyjde 27. května.

Reklama

Ubisoftu to dnes vůbec nevyšlo. Naplánovali si, že trailer společně s datem vydání odhalí dnes v 18:00. Předčasně se ale objevilo datum vydání a později i trailer. Vydavatelské společnosti tak nezbylo nic jiného než vše vydat oficiálně o pár hodin dříve.

Watch Dogs tak vyjde po celém světě 27. května letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Wii U verze dorazí později.

Ve Watch Dogs se vžijete do kůže Aidena Pearce, hackera, který si pomocí smartphonu podmaní celé Chicago.

„S potěšením oznamujeme hráčům z celého světa nové datum vydání hry Watch Dogs,“ řekl Geoffroy Sardin, EMEA Senior Vice President of Sales and Marketing, Ubisoft. „Jsme přesvědčení, že čas na víc, kteřý mohl náš vývojový tým využít na vylepšování hry, bude stát více než za toto čekání.

Majitelé PS3 nebo PS4 verze hry navíc obdrží exkluzivní DLC nabízející dalších 60 minut ve světa Watch Dogs.

"Velice se těšíme na launch Watch_Dogs na PS3 a PS4. Máme za to, že se bude jednat o jednu z nejzásadnějších her roku 2014," řekl Michael Pattison, viceprezident pro third party relations v rámci Sony Computer Entertainment. "Jedná se o unikátní a vizionářský titul a my věříme, že exkluzivní obsah dostupný skrz PSN hráče nejen navnadí, ale také dokáže, že PlayStation je pro Watch Dogs preferovanou platformou."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama