Watch Dogs ve videu připomínají, co vše nabízejí
Watch Dogs Novinka Watch Dogs ve videu připomínají, co vše nabízejí

Watch Dogs ve videu připomínají, co vše nabízejí

Michal Burian

Michal Burian

55

Devítiminutové video o Watch Dogs, kde budou honičky s policajty, zběsilá jízda, střelba, hackování všeho možného, spousta zbraní a vozidel a v neposlední řadě jde o pomstu.

Reklama

V poslední době se stalo zvykem vydávání dlouhých videí znázorňující vše, o čem daná hra bude. Stejný postup zvolil i Ubisoft u očekávané hackerské akce Watch Dogs. Trailer níže vám v devíti-minutách shrne celou hru a zejména by vás měl navnadit na dobrodružství v kůži Aidena Pearce, hackera a bývalého gangstera, jehož zločinecká minulost vyústila v rodinnou tragédii. Vydává se tak na lov těch, kdo ublížili jeho rodině. Budete schopni monitorovat a ovlivňovat své okolí díky manipulaci s městkou sítí prostřednictvím chytrého telefonu.

Watch Dogs je o honičkách s policajty, zběsilé jízdě, střelbě, hackování všeho možné, pomstě, rychlých autech, spouště zbraní a v neposlední řadě o pomstě a přátelích, které vás mohou zradit. Při hraní si budete užívat spoustu miniher a čeká na vás i několik překravení. Pochopitelně nechybí ani multiplayer.

Watch Dogs vychází 27. května s českými titulky ve verzích pro PC, PS3, PS4 a Xbox 360. Xbox One verze anglicky. Wii U verze vydavatel odložil na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama