We Happy Few - Gameplay ukázka z nadopovaného městečka
We Happy Few Novinka We Happy Few - Gameplay ukázka z nadopovaného městečka

We Happy Few - Gameplay ukázka z nadopovaného městečka

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Psychedelický survival horor připomíná BioShock.

Reklama

Původně měl zajímavě vypadající psychedelický survival horor We Happy Few vyjít v květnu letošního roku. O několik měsíců se ale zpozdil, aby měli vývojáři čas předělat začátek hry, který podle jejich slov zaostával za zbytkem příběhu s nezapomenutelnými, velmi zábavnými a super divnými momenty.

We Happy Few připomíná oblíbený BioShock. Hra nás zavede do retro-futuristického města v Anglie ve stylu minulého století. Město je procedurálně generované a plné obyvatel. Hráč má za úkol splynout s ostatními obyvateli. Ti totiž nemají rádi lidi, kteří nedodržují jejich zvláštní pravidla. Všichni v městečku jsou pod vlivem drogy. Vy budete jediný člověk se zdravým rozumem. Budete se muset vyhnout problémům, využívat stealth, dávat pozor na pasti a vyrábět zbraně.

Že jde vše podle plánu dokazuje teaser trailer s gameplay záběry a nové screenshoty. Hlavně z necelé minuty herní podívané si můžeme o We Happy Few udělat dobrou představu. Především o soubojích, kterých bude podle všeho nespočet. Více informací se dozvíme za necelé dva týdny na E3 v Los Angeles.

We Happy Few má dorazit během letošního léta na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama