We Happy Few odloženo. Bude se předělávat začátek hry
We Happy Few Novinka We Happy Few odloženo. Bude se předělávat začátek hry

We Happy Few odloženo. Bude se předělávat začátek hry

Michal Burian

Michal Burian

5

Vývojáři ukázali novou hratelnou postavu jménem Sully.

Reklama

Na psychedelický survival horor We Happy Few si budou muset hráči počkat. Hra nevyjde v dubnu letošního roku, jak bylo původně plánováno, ale o několik měsíců později. Vývojáři slíbili, že plnou verzi si zahrajeme v průběhu léta 2018.

Studio Compulsion Games se rozhodlo pro odklad, aby se zaměřilo na vylepšení hry. Konkrétně chtějí předělat začátek hry s příběhem Arthura, který podle jejich slov zaostává za zbytkem příběhu s nezapomenutelnými, velmi zábavnými a super divnými momenty.

Zajímavá je však ještě jedna věc. We Happy Few se nachází v předběžném přístupu na Steamu a v preview programu na Xboxu One. Tvůrci zaznamenali stížnosti hráčů a nabízejí jim na Steamu možnost požádat o vrácení peněz.

Takový přístup se v herním světě nevidí. Na Steamu je We Happy Few od 26. července 2016 a nezáleží na tom, kolik hodin jste ve hře strávili. Compulsion Games tímto reagují na kritiku, že cenovka 60 euro neodpovídá obsahu současné verze hry a navíc již nebudou early access verzi aktualizovat. Z toho důvodu se koncem ledna přestane prodávat na Steamu. Tlačítko pro koupi bude aktivováno těsně před vydáním plné verze.

Aby vývojáři nepřinesli jen špatnou zprávu, tak na konci videa ukázali druhou hratelnou postavu jménem Sally. Jak se zdá, tahle postava dost věcí změní.

Plná verze We Happy Few tedy dorazí někdy během léta. Tenhle divný survival horor si budete moci zahrát na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Připomeňme, že We Happy Few se odehrává v retro-futuristickém městečku v Anglii ve stylu minulého století. Město je procedurálně generované a plné obyvatel. Hráč má za úkol splynout s ostatními obyvateli. Ti totiž nemají rádi lidi, kteří nedodržují jejich zvláštní pravidla. Všichni v městečku jsou pod vlivem drogy. Vy budete jediný člověk se zdravým rozumem. Budete se muset vyhnout problémům, využívat stealth, dávat pozor na pasti a vyrábět zbraně. Více se o hře dočtete v našem fotoseriálu z nadopovaného městečka.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama