We Happy Few s placenými i bezplatnými přídavky
We Happy Few Novinka We Happy Few s placenými i bezplatnými přídavky

We Happy Few s placenými i bezplatnými přídavky

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Bez dalších investic bude Sandbox mód, zatímco rozšíření příběhu už je v rámci Season Passu.

Reklama

Compulsion Games přinesli první informace o rozšiřování své hry We Happy Few. Přídavky pro tuto akční adventuru jsou rozděleny na placené a bezplatné balíčky. Zdarma každý hráč obdrží Sandbox Mode. Jde o nekonečný režim s možností přizpůsobit si herní svět. Můžete si kupříkladu vytvořit větší, menší nebo nebezpečnější dobrodružství s méně zdroji potravy, případně si hraní okořenit větším množství nadrogovaných obyvatel městečka. Zajímavé je, že v tomto módu budete moci hrát i za samotné obyvatele. Můžete si vyzkoušet, jaké to je být jedním z nich. Jedním z těch zdrogovaných.

Datum vydání Sandbox módu neznáme. Místo toho jsme byli ujištěni, že časem se do hry dostane další bezplatný obsah. Teď už ale přichází na řadu ten, jenž je součástí Season Passu. Season Pass je přibalen v Deluxe verzi hry a posléze se bude prodávat i samostatně za dosud nespecifikovanou cenu.

Placené balíčky rozšíří příběh hry. V Roger & James in: They Came From Below! DLC se Roger a James vypraví hledat dobrodružství a lásku. Místo toho najdou bizarní technologii a děsivou novou hrozbu. „Vše není tak, jak se zdá. Nebo je to přesně tak, jak se zdá?“ ptají se vývojáři.

Lightbearer se zaměří na Nicka Heartthroba, nejslavnější rockovou hvězdu městečka Wellington Wells. Ve večerní show strýčka Jacka odhalíme Nickovo tajemství, zatímco ve We All Fall Down se začne rozpadat společnost. Ovšem to neznamená, že bychom měli vykopávat špínu z minulosti.

We Happy Few se o slovo přihlásí již 10. srpna na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. We Happy Few pro konzole předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

We Happy Few s placenými i bezplatnými přídavky
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama