Werewolf: The Apocalypse se znovu probouzí k životu
Novinka Werewolf: The Apocalypse se znovu probouzí k životu

Werewolf: The Apocalypse se znovu probouzí k životu

Faldmen

Faldmen

7

Nový život hře Werewolf: The Apocalypse vdechne vývojářské studio Cyanide.

Reklama

Fanoušci World of Darkness universa mohou jásat. Vydavatelství Focus Home Interactive oznámilo partnerství s White Wolf Publishing, majitelem celého universa. Nový život hře Werewolf: The Apocalypse vdechne vývojářské studio Cyanide, které má za sebou pod taktovkou Focus Home Interactive tituly jako např. Blood Bowl II a Styx: Master of Shadows. V současné době víme, že připravují Styx: Shards of Darkness a Call of Cthulhu.

Ve hře Werewolf: The Apocalypse jsme se měli stát vlkodlakem známým jako Garou. To býval druh vlkodlaků-bojovníků, kteří stáli mezi spirituální městskou civilizací a nadpřirozenými silami, které chtěly přivodit apokalypsu.

Sami vývojáři z Cyanide se přihlásili s žádostí pracovat na této značce. Prezident vydavatelství je prý nadšen, že se mohou podílet na tak skvělém příběhu z World of Darkness universa. Obzvlášť je prý rád, že na tom mohou pracovat právě s vývojáři z Cyanide. Zaujmout by svou hrou chtěli nejen skalní fanoušky, ale i ostatní hráče, kteří o tomto doposud neslyšeli.

To je bohužel zatím vše, co víme. Další informace bychom se měli dozvědět z přehlídky v Paříži, která se bude konat začátkem února.

Werewolf: The Apocalypse dorazí na PC a nespecifikované konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama