Windows 10 verze Quantum Break se dočká stejných aktualizací jako Steam verze
Quantum Break Novinka Windows 10 verze Quantum Break se dočká stejných aktualizací jako Steam verze

Windows 10 verze Quantum Break se dočká stejných aktualizací jako Steam verze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Remedy nehodlá verzi dostupnou přes Windows Store opustit, takže se i ona dočká aktualizací, z nichž se bude hra těšit po vydání na Steamu.

Reklama

Většina hráčů nepochybně očekává, že i když Quantum Break 14. září zamíří na Steam, tvůrci neopustí původní PC verzi dostupnou jen pro Windows 10 přes Windows Store. Zvlášť s ohledem na to, že stále není v úplně uspokojivém stavu.

Někdo by si ale mohl myslet, že to tak nebude. Tuto domněnku navíc přiživilo nešťastně formulované vyjádření Thomase Puhy z Remedy na sociální síti Twitter. Všichni majitelé Windows 10 verze se ale mohou definitivně uklidnit, protože se na ně vážně nezapomene.

Na Twitteru Remedy se dočteme, že každá aktualizace, která vyjde pro Steam verzi, bude aplikována i na Windows 10 verzi a naopak.

A aby bylo jasno, Windows 10 verze se vážně nepřesune na Steam, takže pokud už máte Quantum Break koupený přes Windows Store, stejně si ho budete muset zvlášť koupit na Steamu nebo v krabicové verzi. Samozřejmě v případě, že o to máte zájem. Microsoft přece musí na tom všem nějak vydělávat. Remedy navíc ani nadále neplánuje jakékoliv DLC.

Více o příchodu Quantum Break na Steam se dozvíte z nedávné novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama