Wolfenstein: Youngblood nabídne skiny DOOMu pro členy Slayers Clubu
Wolfenstein: Youngblood Novinka Wolfenstein: Youngblood nabídne skiny DOOMu pro členy Slayers Clubu

Wolfenstein: Youngblood nabídne skiny DOOMu pro členy Slayers Clubu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Stačí mít účet Bethesdy, přihlásit se k Slayers Clubu a dostanete přístup ke speciálním skinů zbroje a zbraní.

Reklama

Kooperativní Wolfenstein: Youngblood od MachineGames a Arkane Studios se nezadržitelně blíží, přičemž vyjde už tento pátek. Jako by si snad ale někdo v Bethesdě až nyní uvědomil, že série Wolfenstein a DOOM k sobě měly vždy poměrně blízko, v listopadu vychází DOOM Eternal a už nyní mohou hráči řádit na speciální komunitní stránce Slayers Clubu. Ať je to ale jak chce, jedním z výhod členství v klubu je možnost odemknutí vybraných skinů Eternalu. A nově vám může zajistit i hrst "doomovských" skinů pro Wolfenstein: Youngblood.

Stačí mít účet Bethesdy, přidat se ke Slayers Clubu a následně se s tím samým účtem kdykoliv přihlásit v novém Wolfensteinovi, abyste dostali bezplatný přístup k balíčku s názvem To Hell and Back Skin Pack. Ten nabídne třeba skin záhadné energozbroje se speciální helmou. Zbroj byla nalezena během první expedice nácků na Mars, ale z důvodu katastrofy byl projekt kolonizace Marsu pozastaven. Celá událost po sobě nezanechala jediného přeživšího a veškeré s ní spojené informace byly utajeny a zničeny.

Pokud vám vizuální obměna energozbroje nebude stačit, můžete vzít zavděk ještě speciálním skinem aplikovatelným na libovolnou zbraň ve hře. Díky němu budou smrtící nástroje pro likvidaci nácků v ulicích Paříže vypadat, jako kdyby právě absolvovaly výlet do samotného pekla.

Wolfenstein: Youngblood vychází 26. července pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Swich. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama