Wolfenstein: Youngblood v launch traileru
Wolfenstein: Youngblood Novinka Wolfenstein: Youngblood v launch traileru

Wolfenstein: Youngblood v launch traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jen pozor na možné spoilery v závěru videa.

Reklama

Wolfenstein: Youngblood od MachineGames a Arkane Studios vychází tento pátek, přičemž PC hráči, kteří hru zakoupili digitálně, mohou začít hrát již zítra (vydání krabicové verze to ale zjevně nijak neurychlí). Zcela samozřejmě tu proto máme launch trailer, jenž znovu láká na kooperativní dobrodružství dvojčat Blazkowiczových. V rolích sester Jess and Soph zavítáme do nacisty okupované Paříže v 80. letech, přičemž tvůrci slibují dosud nejrozsáhlejší a nejsvobodnější hru ze série Wolfenstein.

Launch trailer je v první řadě sestřihem akčních scén, cut-scén a okamžiků z Wolfenstein 2: The New Colossus. Společnost Bethesda navíc začala lákat i na menší dějové souvislosti se sesterským projektem Wolfenstein: Cyberpilot, který je určen pouze pro virtuální realitu a který také vychází v pátek. Pokud se ale za každou cenu chcete vyhnout spoilerům, rozhodně doporučujeme vypnout video nejpozději v okamžiku, kdy se objeví logo hry. Po něm následující scénka může odhalit více, než je zdrávo, ačkoliv pozorní diváci si mohli podstaty tohoto vcelku spoileroidního závěru všimnout už v traileru z E3.

Wolfenstein: Youngblood vychází 26. července pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Swich. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama