Wolfenstein: Youngblood vám může zabrat 25-30 hodin hraní
Wolfenstein: Youngblood Novinka Wolfenstein: Youngblood vám může zabrat 25-30 hodin hraní

Wolfenstein: Youngblood vám může zabrat 25-30 hodin hraní

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

11
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pokud projdete vším, co hra nabízí.

Reklama

Ačkoliv se nejedná o plnohodnotné pokračování oblíbené série Wolfenstein a bude k dostání za sníženou cenu, zdá se, že se bude jednat o nejobsáhlejší díl doposud. Díky již předem připravenému enginu a mnohem otevřenějšímu designu jednotlivých úrovní, bude ve hře mnohem více co dělat. Díky tomu se může váš čas strávený kooperačním hraním s dvojčaty Blazkowicze protáhnout na 25 až 30 hodin hraní. Samozřejmě podmínkou dosáhnutí tohoto času je plnění všech vedlejších aktivit, které Wolfenstein: Youngblood bude nabízet.

"Je to poněkud zvláštní. protože je to naše doposud největší hra, zároveň však byla vytvořena ve velice krátkém produkčním čase," říká Jerk Gustafsson, výkonný producent ve společnosti Machine Games v rozhovoru pro GamesBeat. "Jak jsem již říkal, obsah, stejně jako celkový tón hry bude lehčí. Herní progres a nelineárním vyprávěním příběhu nám však dává větší prostor pro přidávání spousty aktivit a misí ke splnění, takže celkový herní čas bude delší než u předchozích titulů. Myslíme si, že vám hra může zabrat 25 až 30 hodin, pokud budete hrát úplně vše."

Wolfenstein: Youngblood vychází 26. července 2019 na konzole PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a také pro PC. Hru předobjednávejte na Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama