World of Final Fantasy vypadá na obrázcích pohádkově
Novinka World of Final Fantasy vypadá na obrázcích pohádkově

World of Final Fantasy vypadá na obrázcích pohádkově

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Jaký je navíc rozdíl mezi PS4 a Vita verzí hry?

Reklama

Square Enix připravil pro hráče novou galerii obrázků z chystaného spin-offu série Final Fantasy s názvem World of Final Fantasy. Kromě ukázky různých druhů prostředí, se koukneme i na nepřátele, boj a pak hlavně na nějaké ty statistiky postav a třeba strom dovedností.

Ve hře World of Final Fantasy budou hráči sledovat osudy dvojčat Reynn a Lann, putující krajem Grymoire, kteří zde hledají své ztracené vzpomínky. Při svém dobrodružství budou hráči sbírat různé předměty, posilovat své schopnosti a bojovat s klasickými bytostmi série Final Fantasy. Najdete zde třeba cactuary, chocoby, ale i behemonty.

Square Enix ale během přímého přenosu představil také PS Vita verzi World of Final Fantasy a porovnal ji s verzí pro PlayStation 4. Vypadá to, že moc rozdílů zde nebude, hlavně co se týče nahrávacích časů. Obě verze můžete ve videu níže srovnat od času 13:38.

Rozdíl je ale v dabingu. Kvůli nedostatku místa na kartě nebude u PS Vita verze původní japonský dabing, který Square Enix vydá formou stahovatelného obsahu zdarma.

Square Enix pak prozradil docela zajímavé podrobností o hře, jako třeba že prostřednictvím Share tlačítka na PlayStationu 4 můžete bez omezení živě streamovat hraní, nahrávat nebo pořizovat screenshoty. V den vydání si pak budete moci pro PS4 stáhnout první patch, dodávající do hry multiplayer.

World of Final Fantasy podporuje funkci cross-save, můžete bojovat proti hráčům a taky s nimi obchodovat. Po projití tutorialové části můžete získat předobjednávkové Mirage. Jedním z nich je třeba bonusový Sephiroth.

World of Final Fantasy vychází v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu 28. října, v Japonsku 27. října a v Severní Americe už 25. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama