World of Tanks slaví 10 let
WoT Novinka World of Tanks slaví 10 let

World of Tanks slaví 10 let

Michal Jonáš

Michal Jonáš

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Xbox Xbox 360 Apple Mac

Akcemi, událostmi a odměnami, které potrvají až do srpna.

Reklama

Když byla v roce 1998 v běloruském hlavním městě Minsku založena společnost Wargaming, začala se zpočátku věnovat výhradně strategickým hrám. A to sériím Massive Assault a posléze i Order of War. Své další kroky ovšem směřovala do žánru MMO, tedy masivně multiplayerových her, kterým se doposud již věnuje bezvýhradně.

Tou úplně první MMO Wargamingu byl titul Word of Tanks (WoT), který na PC vyšel v srpnu 2010. Tato veleúspěšná hra (Wargaming uvádí, že ji hrálo přes 100 milionů lidí) další léta dostala ještě další edice pro mobily i konzole, z nichž méně úspěšná byla jediná – karetní strategie World of Tanks: Generals. A právě série World of Tanks nyní slaví 10 let od svého prvního spuštění, což chce Wargaming v následujících měsících s vyvrcholením v srpnu oslavit různými událostmi.

 

World of Tanks slaví 10 let

 

Vše začalo již od 22. dubna a vyvrcholí na konci srpna, takže akce na oslavu se rozprostřou přes 5 měsíců. Akce jsou časově omezené a rozdělené do 5 měsíčních aktů. 1. akt tedy nyní běží až do 18. května, kdy naváže akt 2. Každý z aktů je věnován určité časové periodicitě z historie vývoje WoT, tudíž jednička vzpomene na počátek od roku 2010 do 2011 apod. Vše podstatné z oslav přehledně zobrazuje video i s českými titulky pod tímto článkem.

Hru World of Tanks si stáhnete pro všechny platformy zadarmo. Na PS4 nepotřebujete pro hraní placený účet PlayStation Plus, zatímco na Xboxu 360 i One členství Xbox Live Gold již ano. Vždy ovšem potřebujete solidní připojení na internet, který všechny MMO hry od Wargamingu vyžadují. A samozřejmě hráčský účet Wargamingu, jež je společný a sdílený pro všechny jejich hry.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=142&v=P-qA5bDzUWE&feature=emb_logo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama