World of Warcraft: Battle for Azeroth vyjde v srpnu
World of Warcraft: Battle for Azeroth Novinka World of Warcraft: Battle for Azeroth vyjde v srpnu

World of Warcraft: Battle for Azeroth vyjde v srpnu

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC Apple Mac

Bitva o Azeroth se rozpoutá téměř na konci letních prázdnin. Blizzard odhalil i sběratelskou edici.

Reklama

Masivně multiplayerový fantasy RPG titul World of Warcraft rozšíří již sedmá expanze. Na Battle for Azeroth se můžete těšit 14. srpna letošního roku. K dostání bude i ve sběratelské edici, která zahrne obsah z digitální Deluxe edice a k němu přidá oboustranný znak věrnosti Hordy a Aliance, knihu v pevné vazbě s příběhy obohacené o originální artworky a digitální soundtrack. Pokud chcete být majitelem této edice, připravte si 100 dolarů.

Do Azerothu se budete moci podívat v kůži jedné z šesti nově hratelných spojeneckých ras, včetně čtyř, které jste potkali při své kampani proti Legionu. Vydáte se na dobrodružství a získáte jejich přízeň a můžete si přidat jejich sílu k vaší frakci. Připravit se máte na trýznivou cestu, kterou při hledání spojenců budete muset podstoupit. Důležitým prvkem jsou PvP bitvy připomínající RTS prvky z Warcraftu. V PvP bitvách hráči budují sílu své frakce, aby porazili nepřátelskou stranu a jejího velitele. V kooperaci takhle bude moci hrát až 20 hráčů. Zároveň se můžete těšit na šest nových zón s novými questy, bossy, raidy a dungeony. Maximální level se potom zvedne na úroveň 120.

Nebojte, tohle všechno budete moci prožít s velmi silnou postavou. Jako předobjednávkový bonus získáte možnost posunout jednu ze svých postav na level 110. Navíc k digitálním prodejům dává Blizzard ještě předchozí expanzi, Legion, která rovněž obsahuje boost na úroveň 110 pro jednu z postav.

World of Warcraft: Battle for Azeroth vyjde v srpnu

World of Warcraft: Battle for Azeroth můžete předobjednat v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama