Novinka Wronged Us láká na mix sérií Dark Souls, Resident Evil a Silent Hill

Wronged Us láká na mix sérií Dark Souls, Resident Evil a Silent Hill

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se na nově představený survival horor v otevřeném světě.

Reklama

Jihokorejské studio Delusional formou gameplay teaseru ukázalo první konkrétnější střípky z chystaného survival hororu s názvem Wronged Us. Hra se má pochlubit filmovým příběhem a otevřeným světem, který vás vezme do malého opuštěného městečka. V něm budete muset řešit různé hádanky, bojovat s příšerami a čelit psychickým traumatům hlavní postavy.

Samotní autoři se dle svých slov inspirovali trojicí známých sérií. Z Dark Souls si vzali otevřený svět, podobu uživatelského rozhraní a design nepřátel i questů. Hratelnost a herní mechaniky mají mít pro změnu blízko k Resident Evilu. A nakonec příběh s atmosférou má připomínat Silent Hill.

Uvidíme, jak bude tato na první pohled zajímavě znějící kombinace ve finále vypadat. Studio se až dosud zabývalo převážně mobilními hrami. Před časem však spojilo síly se společností Krafton (dříve Bluehole), která stojí za battle royale hitem PlayerUnknown's Battlegrounds.

Wronged Us je ve vývoji již téměř 1,5 roku. Za tu dobu původní koncept prošel několika změnami a stále se nachází v poměrně rané fázi. Ostatně i z toho důvodu autoři upozorňují, že modely postav i samotné prostředí bude ve finální hře vypadat lépe než v přiložené ukázce.

Původně měl titul vyjít již příští rok, ale nedávné úpravy v jeho rozsahu zapříčily, že se finálního produktu dočkáme nejdříve v roce 2023 ve verzích pro PC a nespecifikované konzole.

Zaujalo vás Wronged Us?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama