WWE 2K17 konečně i na počítačích
WWE 2K17 Novinka WWE 2K17 konečně i na počítačích

WWE 2K17 konečně i na počítačích

Michal Burian

Michal Burian

3

Dosud největší roaster hvězd WWE a NXT v historii série, značně vylepšenou hratelnost a nové prvky, rozsáhlé možnosti přizpůsobení a mnohem více.

Reklama

Fanoušci wrestlingu na počítačích se konečně dočkali, dnes vyšlo WWE 2K17 na PC. Podle tiskové zprávy hra nabízí doposud největší roaster hvězd WWE a NXT v historii série, značně vylepšenou hratelnost a nové prvky, rozsáhlé možnosti přizpůsobení a mnohem více.

„Od fanoušků a kritiků jsme obdrželi skvělou zpětnou vazbu, která nám pomohla dále vylepšit klíčové herní mechaniky a rozšířit několik populárních prvků, jako je například Creation Suite, Universe Mode, a MyCareer Mode“, říká Greg Thomas, prezident společnosti Visual Concepts. „Jsme přesvědčeni, že ve spojení s úspěchem minulého ročníku WWE pro PC nabídne WWE 2K17 ten nejvíce komplexní WWE zážitek pro ještě širší publikum.“

Hra WWE 2K17 vychází v diskové podobě ve Standartní Edici, která zahrnuje plnou hru WWE 2K17 a navíc balíček „Goldberg Pack“. Objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Tisková zpráva:

Bill Goldberg: Zákazníci, kteří si zakoupí WWE 2K17 ve verzi pro Windows PC, získají navíc exkluzivní přídavek „Goldberg Pack“, díky němuž získají přístup ke 2 novým hratelným postavám, kterými jsou legendární Bill Goldberg a Monday Nitro, stejně jako získají přístup k arénám „Halloween Havoc“, a to zcela zdarma.

Vylepšení hratelnosti: WWE 2K17 dává hráčům větší kontrolu nad akcí. Mezi hlavní vylepšení patří například zrychlení odezvy, aktualizované herní systémy jako jsou tzv. žebříky, posměšky, sekundární systém podrobení a stovky nových animací.

Creation Suite: tato funkce umožní hráčům vytvářet, upravovat a sdílet své vlastní a unikátní WWE postavy, arény, vstupy, show a mnohem více! WWE 2K17 nabídne mnohem rozmanitější možnosti než předchozí ročník.

WWE Universe Mode: pomocí Universe módu se tvůrci pokusili zachytit tolik pověstné drama a nadšení typické pro show jako jsou SmackDown Live nebo NXT.

MyCareer Mode: hráči se mohou těšit na mnoho nových funkcí, které MyCareer letos nabídne.

Roster nabitý k prasknutí: v rámci letošního rosteru, který ibsahuje více než 135 hratelných postav z prostředí WWE a NXT, se Vám představí hvězdy jako je například Brock Lesnar, John Cena, Dwayne “The Rock” Johnson, Stone Cold Steve Austin, Andre the Giant, “Macho Man” Randy Savage, A.J. Styles, Seth Rollins, Kevin Owens, Finn Bálor, Dean Ambrose, Charlotte, Bayley, Sasha Banks and Samoa Joe.

Soundtrack: Herní hudba byla osobně navržena legendárním zpěvákem, producentem, podnikatelem, a především WWE nadšencem, Puff Daddym.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama