WWE 2K20 v plné kráse
Novinka WWE 2K20 v plné kráse

WWE 2K20 v plné kráse

Johny

Johny

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Cenu za nejzabugovanější hru roku 2019 získává...

Reklama

Kdyby taková cena existovala, tak by letošní díl série WWE 2K byl alespoň nominovaný.

WWE 2K20 vyšel 22. 10. na konzolích Xbox One, PlayStation 4 a na PC. Jakmile se hra dostala do rukou hráčů, dostaly se na internet spousty záznamů ukazující hru v tom skutečném světle. A je teda na co koukat, pozor ať vám nevypálí oči.

WWE 2K20 v plné kráse

Jak vidíte, grafická stránka hry se moc nepovedla. Vypadá to, že v této části udělala série krok zpět. A jaký... pravděpodobně sedmimílovými botami.

Tím to ale nekončí.

Hra má aktuálně na Steamu hodnocení 24% a nejčastěji je ji vytýkán technický stav, a tím myslím hlavně bugy, glitche a podobné chyby ve hře. Fyzika vlasů například také prošla downgradem.

https://i.imgur.com/7lKthSr.gifv

 

Možná si říkáte, co se muselo stát, že hra takhle dopadla? Tuto myšlenku s vámi sdílím, ale odpověď na ni je ještě neznámá. A možná tak i zůstane. Raději.

Každopádně, u hry se budete bavit tak či onak, protože spousta těch bugů je opravdu vtipných. Až mám z toho slzy na krajíčku. Vsadil bych se ale, že loot boxy fungují na jedničku a jsou naprosto bez problémů.

https://thumbs.gfycat.com/JoyfulHeavenlyBlackfootedferret-mobile.mp4

 

 

Musím dát za pravdu, že WWE 2K nikdy nebylo úžasnou sérii, i tak se ale našly solidní díly. Tento ale spíše bude patřit mezi ty tragické. Možná to bude proto, protože na tomto díle nespolupracuje s 2K japonské studio Yuke's, které se přímo zaměřuje na wrestling. Yuke's teď ale pracuje na vlastní, nové IP spojené s tímto sportem. Tak snad se jim podaří a budou úspěšně sérii od 2K konkurovat. Ale jak vidno výše, nebude to nic obtížného.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama