WWII nemuselo letos být, Sledgehammer původně chtěli Advanced Warfare 2
Call of Duty: WWII Novinka WWII nemuselo letos být, Sledgehammer původně chtěli Advanced Warfare 2

WWII nemuselo letos být, Sledgehammer původně chtěli Advanced Warfare 2

Michal Burian

Michal Burian

18

Stopku pravděpodobně vystavil Activision, nebo si to vývojáři rozmysleli sami od sebe?

Reklama

Call of Duty: WWII je mimořádně úspěšným dílem, který se skvěle prodává a v recenzích si nevede nejhůře. Vše ale mohlo být jinak. Generální ředitel Activisionu Eric Hirshberg dnes prozradil, že studio Sledgehammer Games původně chtělo pokračování Call of Duty: Advanced Warfare, který vyšel v roce 2014.

Bohužel nevíme, zda si to vývojáři rozmysleli, nebo jim Activision vývoj Advanced Warfare 2 zatrhl. Dost možná to druhé, protože vydavatel moc dobře věděl, že hráči touží po návratu do druhé světové války. Týmu Sledgehammer Games, jenž je složen z bývalých tvůrců série Dead Space z dnes již zrušeného Visceral Games, Activision věřil. Věřil, že dokážou stvořit historické Call of Duty, které bude autentické a zachytí druhou světovou válku v nepopsatelném rozsahu.

Už dříve se Hirshberg nechal slyšet, že Call of Duty: WWII je správným dílem ve správný čas. Po třech futuristických dílech Call of Duty v řadě to chtělo jednoduše změnu. Hráči byli totiž přejeděni sci-fi válkou (Advanced Warfare, Black Ops 3 a Infinite Warfare).

Call of Duty: WWII tak vyšlo v ten správný čas. Dokazují to i prodeje. Ty jsou v prvních dnech dvojnásobné ve srovnání s loňským Infinite Warfare.

Call of Duty: WWII koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama