X-Men: Destiny bude propadák, myslí si fanoušci
X-Men: Destiny Novinka X-Men: Destiny bude propadák, myslí si fanoušci

X-Men: Destiny bude propadák, myslí si fanoušci

Michal Burian

Michal Burian

4

Fanoušci a příznivci série X-Men, ať už té filmové, herní nebo komiksové, se po celém světě bouří. Podle jejich slov se nová hra vůbec nepovede, mají k tomu hned několik důkazů.

Reklama

X-Men: Destiny byl představen v říjnu loňského roku. Většina fanoušků byla tou dobou nadšena, myslela si, že studio Silicon Knights udělá pořádnou hru podle jejich gusta. První obrázky, které se objevily včera, je ale přesvědčili o opaku. Proč?

Jednoduše kvůli samotnému zpracování. Včerejší galerie obsahuje hned několik zajímavých momentů, včetně hrdiny Remeda Gambita. Podle fanoušků by se Remedy otočil, kdyby viděl, co mu tvůrci udělali. Níže srovnání z devadesátých let a chystané hry:

Příznivcům X-Mena se nelíbí ani samotný hlavní hrdina. Nejenže jim vadí, že nebudou moci hrát za své oblíbené hrdiny, ale hrát za potetovaného svalnatého frajírka s psími známkami, šátkem a batohem? To už se jim zdá jako apokalypsa.

Aby toho nebylo málo, tak si fanoušci všimli také odfláknutého zpracování. Konkrétně mluví o zubatých strukturách obličejů, což může být způsobeno Youtube kompresí, i když to někteří vylučují. Spíš se přiklání k tomu, že si studio vůbec nedalo záležet na výběru jednotlivých obrázků.

Samotné tvůrčí uskupení se nedávno nechalo slyšet, že se všichni budou divit, až uvidí finální podobu hry. Osobně jsem tedy zvědav, jak bude hra vypadat a zda se neobjeví nějaká petice od naštvaných fanoušků.

Něco na tom všem bude, Activision se totiž postaral o to, aby zmíněné video bylo z Youtube odstraněno. Všechny obrázky z videa naleznete u nás v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama