XBlaze Code: Embryo tentokráte zakotví na Steamu
Novinka XBlaze Code: Embryo tentokráte zakotví na Steamu

XBlaze Code: Embryo tentokráte zakotví na Steamu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

PC verze vychází 1. března, jen dva týdny po PS3 a PS Vitě.

Reklama

Příběh vizuálního románu XBlaze Code: Embryo se odehrává 150 let po událostech, známých z BlazBlue: Calamity Trigger. Sledujeme zde osudy Touya Kagariho, studenta střední školy, jemuž se v jednu chvíli obrátí celý svět prakticky vzhůru nohama.

Může za to setkání s nadpozemskou bytostí, jejíž úmysly nejsou zcela čisté. Před napadením jej zachrání tajemná dívka jménem Es. Díky její invenci se ponoříte do mýtů BlazBlue a dovíte se další podrobnosti ohledně událostí, vedoucích k Ragna the Bloodedge. Touya Kagari zjišťuje, že se po světě pohybují odpadlí mágové, vražední maniaci a tajné organizace, které se snaží převzít kontrolu nad mocí, zodpovědnou za stvoření vesmíru.

XBlaze Code: Embryo posouvá hranice interaktivního vyprávění příběhu novým způsobem. Tím je synchronizace obličeje, úst a pohybů těla, které dokáží postavám vdechnout jedinečné projevy života. Tento vizuální román je více o informacích které získáte, než o vašich rozhodnutích. TOi systém umožňuje hráčům zjistit si informace o okolním světě a podle toho co zjistíte, se bude ubírat vaše cesta. Výběrem a zjištěním dalších informací změníte svůj osud a odemknete další příběhové zvraty a možná zakončení.

XBlaze Code: Embryo vychází pod taktovkou Arc System Works pro PC platformu prostřednictvím služby Steam 1. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama