Xbox Game Pass for PC mění své jméno
Novinka Xbox Game Pass for PC mění své jméno

Xbox Game Pass for PC mění své jméno

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Změna pro větší přehlednost.

Reklama

Služba Xbox Game Pass je výhodným předplatným, díky kterému za měsíční poplatek dostáváte přístup k různým vybraným digitálním hrám a kompletním novinkám, jenž následně můžete hrát na PC, konzolích Xbox či i na svém mobilním telefonu a tabletu.

Toto předplatné má pak hned několik variant, kdy jednou z nich je i Xbox Game Pass for PC, který je vhodný pro PCčkáře a nemajitele Xboxu, kteří nechtějí zbytečně utrácet větší peníze za Xbox Game Pass Ultimate, jehož výhody reálně nevyužijí.

Nicméně vzhledem k tomu, že onen název mohl být pro zákazníky matoucí, jelikož se na jeho samotném začátku nacházelo slovíčko "Xbox", jenž mohlo svádět na špatnou cestu, tak se Microsoft tuto službu rozhodl přejmenovat na PC Game Pass, což oznámil na svých sociálních sítích.

Díky tomuto novému názvu, který dává "PC" přímo na začátek a kompletně se zbavuje slova "Xbox" by tak mělo být okamžitě jasné, pro jakou platformu je předplatné určeno.

Xbox ovšem stále zůstává zachován v logu samotné služby, a to skrze oficiální ikonku.

Pro připomenutí můžeme nakonec uvést, že PC Game Pass stojí 259 Kč na měsíc, kdy ale aktuálně máte možnost první tři měsíce získat za 25,90 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama