Xbox Game Pass přijde o dvě hry
Novinka Xbox Game Pass přijde o dvě hry

Xbox Game Pass přijde o dvě hry

Michal Burian

Michal Burian

11

Po třech měsících opustí placenou službu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a další hra.

Reklama

V druhém měsíci letošního roku placenou službu Xbox Game Pass čeká nejen rozšíření o nové hry, ale rovněž odstranění dvou starších, které po 31. lednu zmizí z katalogu. Nejvíc to bude bolet u Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, který byl do Xbox Game Passu přidán teprve v listopadu loňského roku, zatímco jiné může mrzet odstranění WWE 2K16. To bylo v nabídce od května 2017. Už 1. února ale za starší wrestling budete mít náhradu v podobě WWE 2K17.

V katalogu Xbox Game Passu je rovněž Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. U této hry není jasné, zda bude také odstraněna nebo v nabídce zůstane i po 31. lednu.

Připomeňme, že 1. února budou do Xbox Game Passu přidány nové hry, včetně real-time strategie Halo Wars 2, third-person adventury RiME, sekačky Darksiders II: Deathinitive Edition, již zmíněné WWE 2K17 nebo Fable Anniversary.

Xbox Game Pass je možné vyzkoušet na 14 dní zdarma, jeden měsíc potom stojí 149 Kč. Za tak málo získáte přístup k více než stovce her, které můžete donekonečna hrát v plné verzi, včetně singleplayeru i multiplayeru. Více o Xbox Game Passu zde.

Zdroj: GameSpot.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama