Xbox "Lockhart" na krabičce ovladače
Novinka Xbox "Lockhart" na krabičce ovladače

Xbox "Lockhart" na krabičce ovladače

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Jeho jméno zřejmě bude skutečně Xbox Series S.

Reklama

O druhé verzi připravované konzole od Microsoftu s označením Xbox Lockhart se spekuluje již dlouho, kdy by tato konzole měla mít podle úniků 7,5GB použitelné paměti RAM, stejnou frekvenci CPU jako Xbox Series X, SSD disk, méně výpočetních jednotek a 4 teraflopy výkonu grafické karty.

Následně to vypadá, že jeho jméno bude nakonec skutečně Xbox Series S, což vyplývá z nových obrázků na internetu, které zachycují balení bílého ovladače pro Xbox Series X (jenž prozatím taktéž nebyl oznámený), kde na jeho straně je jasně vidět, že mezi podporovanými platformami je Xbox Series S.

Uživatel na Twitteru s přezdívkou Zak S, který tyto obrázky sdílel na svém účtu, následně nahrál i krátké video, jenž dokazuje, že se jedná o skutečný ovladač. Pravost posléze potvrdil i magazín The Verge.

Ke konci července se taktéž diskutovalo nad tím, že oficiálního představení Xbox Series S bychom se mohli dočkat teď v srpnu, přičemž novinář Jeff Grubb tvrdí, že by to mělo být v rámci tří týdnů, tedy na konci měsíce.

Společně s představením Xbox Series S by pak mohlo dojít i na odhalení oficiálních cen pro oboje verze konzolí a pravděpodobně i přesného data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama