Xbox má na konec ledna chystat menší akci ve stylu Nintendo Direct
Novinka Xbox má na konec ledna chystat menší akci ve stylu Nintendo Direct

Xbox má na konec ledna chystat menší akci ve stylu Nintendo Direct

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Objevit by se zde měl Redfall, Forza Motorsport či Minecraft Legends.

Reklama

Poslední měsíce byly v podání Xboxu poměrně klidné, Microsoft dokonce prakticky úplně vynechal předávání cen The Game Awards, a proto není divu, že už tehdy se začalo spekulovat o možné vlastní show, kterou firma chystá na začátek roku. Spekulace se postupně začínají naplňovat, oficiální oznámení sice stále nemáme, ale s informacemi o plánované akci přišel známý novinář Jez Corden z magazínu Windows Central.

Podle jeho zdrojů by měla showcase nést název Xbox Developer_Direct, což samo o sobě naznačuje, že si Microsoft nejspíš bere inspiraci z Nintenda, jež už několik let pořádá menší, pravidelnější Directy místo velkolepých show. Právě taková by měla být i akce od Xboxu. Zaměřit se údajně má na hry Redfall, Forza Motorsport a Minecraft Legends. Určitě se ale mohou objevit také další tituly, v poslední době se například mluví o nové menší hře od Tango Gameworks, jež možná nese název Hi-Fi Rush. Naopak absentovat by mohl očekávaný Starfield, který si podle Cordena Microsoft nejspíš schovává na větší akci, ale není si tím úplně jistý.

Developer_Direct je podle všeho naplánován na 25. ledna 21:00 středoevropského času, byť datum a čas se samozřejmě ještě mohou změnit. Oficiálně by vše mohlo být oznámeno už poměrně brzy, viceprezident marketingového oddělení Xboxu Aaron Greenberg na Twitteru napsal, že nás nyní čeká "zábavný týden" a že se těší na následující dny, s jasným náznakem, že Microsoft chystá nějaké větší oznámení. Informací, že Xbox oznámí tuto akci už tento týden, ostatně uzavírá článek i samotný Corden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama