Xbox One S bez mechaniky vyjde 7. května za 6000 korun
Novinka Xbox One S bez mechaniky vyjde 7. května za 6000 korun

Xbox One S bez mechaniky vyjde 7. května za 6000 korun

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Xbox Xbox One

O 50 dolarů levnější než standardní verze s Blu-ray mechanikou.

Reklama

Dlouho spekulovaný Xbox One S bez mechaniky je oficiálně potvrzen. Microsoft novou verzi přislíbil na 7. května letošního roku. Xbox One S All-Digital Edition se bude prodávat za 250 dolarů, respektive 230 eur podle německé verze Xbox Store a podle české verze 5999 Kč, s dodatkem, že maloobchodní ceny se mohou lišit.

Xbox One S All-Digital Edition je totožný s původním Skem, pouze nemá optickou mechaniku a všechny hry budou muset být digitálně. Z toho důvodu má disk velikost 1TB a budou na něm hry Sea of Thieves, Minecraft a Forza Horizon 3 (proč ne čtyřka?) společně s možností využít na tři měsíce Xbox One Pass za dolar/euro.

Microsoft píše, že Xbox One S bez mechaniky nabídne o 50 dolarů levněji, doporučená maloobchodní cena modelu s 1TB diskem je totiž 300 dolarů. Ovšem stačí se podívat třeba opět na německou verzi Xbox Store, kde se teď Xbox One S 1TB prodává za 244,99 eur. Bez slevy je za 299,99 eur. Česká verze nabízí pouze Xbox One S 1TB v balíčku Starter za 6490 Kč (bez aktuální slevy je za 7790 Kč).

"Dejte sbohem fyzickým diskům s konzolí Xbox One S All-Digital Edition a vytvořte si knihovnu digitálních her, kterou máte neustále k dispozici v cloudu. Ukládejte si pozice do cloudu, abyste je mohli mít všude s sebou, a užívejte si možnost si předobjednat, předinstalovat a začít hrát hry už od prvního okamžiku, kdy budou dostupné. Získejte další možnosti s předplatným Xbox Game Pass, objevte a stáhněte si víc než 100 skvělých her (předplatné se prodává samostatně)," uvádí Microsoft na své produktové stránce konzole Xbox One S All-Digital Edition.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama