Xbox One se bude v Česku prodávat od 5. září
Novinka Xbox One se bude v Česku prodávat od 5. září

Xbox One se bude v Česku prodávat od 5. září

Michal Burian

Michal Burian

13

Bez Kinectu se bude prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 10 999 korun, s Kinectem pak vyjde na 13 999 korun.

Reklama

Česká pobočka Microsoftu dnes večer oznámila, že konzole Xbox One se začne v České republice oficiálně prodávat od 5. září letošního roku. Dostupná bude ve dvou edicích, ta dražší obsáhne v balení pohybový a hlasový senzor Kinect za 13 999 korun, zatímco ta levnější bude bez Kinectu a vyjde vás na 10 999 korun.

Obě verze Xbox One budou mít harddisk o velikosti 500 GB a pochopitelně bezdrátový ovladač a bezplatný Xbox Live Gold na 14 dnů.

Xbox One uvedeme na trh také ve variantě se senzorem Kinect za odhadovanou maloobchodní cenu 13 999 Kč. Fanoušci, kteří si zvolí tuto verzi, si budou moct vyzkoušet řadu pro Xbox exkluzivních her a zábavních aplikací ovládaných pohybem, podporujících systém biometrického přihlášení, párování ovladačů, videohovory přes Skype, přizpůsobení obrazovky, skenování QR kódů a další rozšířené funkce dostupné díky senzoru Kinect v titulech jako jsou „Kinect Sports Rivals“, „Dead Rising 3“ a „Project Spark“.

Nabídka her pro Xbox One při zahájení jeho prodeje v České republice bude kolosální – obsáhne skvělé portfolio exkluzivních hitů, mezi nimiž nebudou chybět AAA hity jako „Forza Horizon 2“ a „Halo: The Master Chief Collection“. Druhý jmenovaný navíc vyjde s vysoce očekávanou betaverzí režimu pro více hráčů „Halo 5: Guardians“

Mezi dalšími novinkami při premiéře Xboxu One na českém trhu nebudou chybět:

Záznam průběhu hry a jeho nahrávání (Game DVR/Upload) - díky funkci DVR si můžete zaznamenat a nahrát své nejlepší herní momenty a v aplikaci Upload Studio je jednoduše upravit a sdílet s komunitou hráčů. Můžete si zaznamenat minimálně 30 sekund z průběhu hry a pak se o klip podělit s přáteli.

· Aplikace - v aplikaci Skype, speciálně vyvinuté pro Xbox One, můžete vést videohovory s přáteli přímo na obrazovce televize v úchvatně vysokém rozlišení a také skupinové hovory. Dále získáte přístup k aplikacím Internet Explorer, OneDrive, Twitch, Machinima, SmartGlass, Xbox Fitness, MLB a GoPro.

· Televize na Xboxu One - sledujte televizi ze svého kabelového nebo satelitního set-top boxu propojeného s Xboxem One pomocí technologie HDMI-pass through.

· Novinky služby Xbox Live - zákazníci se také mohou těšit na nedávno oznámené novinky služby Xbox Live, díky kterým získají všichni uživatelé Xboxu přístup k jejímu zábavnímu obsahu bez nutnosti mít předplacené Zlaté členství. Stejně jako na konzoli Xbox 360 budeme službu pravidelně aktualizovat o nové funkce a prvky pro naše fanoušky.

Již brzy také představíme další podrobnosti o premiérových prodejních edicích konzole, způsobech předobjednávky a kompletní seznam her a zábavního obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama