Xbox One verze Kingdom Come: Deliverance se konečně dočkala patche 1.2
KC: Deliverance Novinka Xbox One verze Kingdom Come: Deliverance se konečně dočkala patche 1.2

Xbox One verze Kingdom Come: Deliverance se konečně dočkala patche 1.2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

44
Platformy Xbox Xbox One

Aktualizace přináší vylepšení plížení, opravy různých chyb nebo častější zašpinění lidí.

Reklama

Zatím poslední významnou aktualizací Kingdom Come: Deliverance je verze 1.2, která se na PC objevila už v den vydání a na PS4 zamířila o několik dní později. Majitelé Xboxu One však na patch museli dlouho čekat. Až doteď.

Aktualizace 1.2 pro Xbox One verzi Kingdom Come: Deliverance je nyní konečně ke stažení a má úctyhodných 9,5 GB. Přináší přitom vylepšení plížení a likvidací během plížení, dodatečnou opravu různých bugů spojených s úkoly nebo zlepšení výkonu. Lidé ve hře se také nyní častěji zašpiní.

Další aktualizace na řadě je verze 1.2.5, která momentálně prochází procesem certifikace. Ta má opravit třeba chyby v úkolech souvisejících s Janem Ptáčkem a Zrzkem nebo problém s tlačítkem R2, které občas při boji nereaguje.

Všechny platformy pak čeká zejména patch 1.3. S touto nebo s následujícími aktualizacemi má být hra obohacena o vylepšený systém ukládání, úpravy páčení zámků při hraní na gamepadu, zlepšení minihry vybírání kapes nebo další opravy bugů. Počítá se také s přidáním receptu na lektvar, díky němuž lze přerozdělit body investované do schopností a perků. Zatím však nevíme, kdy aktualizace 1.3 vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama