Xbox One X rozběhne Red Dead Redemption 2 v nativním 4K
Red Dead Redemption 2 Novinka Xbox One X rozběhne Red Dead Redemption 2 v nativním 4K

Xbox One X rozběhne Red Dead Redemption 2 v nativním 4K

Michal Burian

Michal Burian

40
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tahle westernová akce má největší mapu, kterou kdy v Rockstar Games vytvořili.

Reklama

Není pochyb o tom, že Xbox One X je nejvýkonnější konzole na trhu. Se svými 6 teraflopy je schopna rozběhnout hry v nativním 4K rozlišení. A právě to potvrdil Microsoft u očekávané westernové akce Red Dead Redemption 2 od Rockstaru. Konkrétně tak učinil francouzský Xbox na svém Twitteru, kde láká ke sledování nejnovější gameplay traileru. V tweetu je potvrzena i podpora HDR pro lepší barvičky. V obchodě Xboxu se dočteme, že hra poběží v rozlišení 4K Ultra HD.

Frekvence snímku za sekundu potvrzena nebyla. Analýza dvojice gameplay videí ale ukázala, že Red Dead Redemption 2 je uzamčen na 30fps. Záběry byly pořízeny z PS4 Pro, ale stejné to jistě bude i na Xboxu One X.

Zároveň si někteří hráči všimli, že někdo už Red Dead Redemption 2 na PlayStationu 4 hraje. Novináři to ještě nebudou, spíše jde o samotné vývojáře z Rockstaru a možná jejich okolí. Každopádně máme potvrzeno jedno: Hra je dokončena a už se čeká jen na její vydání. To je stanoveno na 26. října 2018 pro PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat můžete na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Ještě ale nekončíme. Určitě jste viděli nedávný gameplay trailer. K němu máme ještě jednu maličkost. V Red Dead Redemption 2 bude největší mapa, kterou kdy v Rockstar Games vytvořili, tedy větší než v prvním Red Dead Redemption i Grand Theft Auto V. Tenhle svět bude naplněn událostmi, úkoly, různými městy a různorodým prostředím. Budete moci přepadnout vlaky a dostavníky, vyloupit banku, lovit zvířata nebo třeba jen obtěžovat jiné lidi, vyhrožovat jim atd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama