Xbox přibližuje čtveřici nadějných indie her
Článek Xbox přibližuje čtveřici nadějných indie her

Xbox přibližuje čtveřici nadějných indie her

Redakce

Redakce

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Slibné tituly z EMEA regionu v programu ID@Xbox.

Reklama

Botany Manor

Vychází 9. dubna 2024

Staré panské sídlo Botany Manor je domovem vysloužilé botaničky jménem Arabella Greene. Po dlouhé kariéře nashromáždila sbírku vzácných, dávno zapomenutých rostlin, které vyžadují určitý výzkum, aby mohly znovu naplno ožít. Hrajte za Arabellu a prozkoumejte ohromující historické panství a jeho pozemky, hledejte vodítka v jejích poznámkách, knihách, plakátech a předmětech rozmístěných po celém domě, abyste určili správné řešení, které pomůže květinám znovu naplno vzkvétat. Odemkněte nová semínka a zasaďte je. Interaktivní předměty kolem pozemku můžete lze otáčet a převracet, načež vám poskytnou informace, které vám pomohou vyřešit každou zahradnickou hádanku, pěstovat rostliny a objevovat jejich tajemné vlastnosti.

Jump Ship

Vychází (Early Access) koncem roku 2024

Jump Ship je kooperativní FPS založená na PvE misích až pro 4 hráče, kde jste společně posádkou jedné vesmírné lodi. Plynule přejděte z obsluhy lodi k pěšímu průzkumu a vesmírným procházkám, zapojte se do intenzivních bitev na zemi i ve vesmíru a udržujte svou loď vždy vylepšenou a neporušenou. Týmová práce je klíčem k přežití a vítězství.

Nightscape

Datum vydání neupřesněno

Při setkání s tajemným zvířecím kamarádem se Layla ocitne vtažena do tajemství za Hvězdopádem. Nightscape je 2,5D atmosférické dobrodružství odehrávající se ve starověkém arabském světě s jedinečnou funkcí síly souhvězdí. Myšlenka Nightscape byla zažehnuta touhou věnovat se vášni vytvářet pohlcující hry a zároveň předvádět prvky sdíleného lidského kontextu ve stále více se lámajícím světě. Byla položena jednoduchá otázka: co by se stalo se světem tak závislým na hvězdách, kdyby náhle zmizely? Arabská hvězdná tradice je bohatá, ale není součástí mainstreamové kultury, tak proč ji neosvětlit? Hra vychází ze staletí sdílených znalostí a tradic jako příležitost zprostředkovat jejich inspirativní příběhy a nabídnout je v nové podobě.

Still Wakes the Deep

Vychází 18. června 2024

Píše se rok 1975 a katastrofa postihla ropnou plošinu Beira D u pobřeží Skotska. Projděte hroutící se plošinu a zachraňte svou posádku před hrůzou z jiného světa na pokraji veškeré logiky a reality. Hra je návratem k žánru narativního hororu z pohledu první osoby pro The Chinese Room, tvůrce kriticky uznávaných her jako Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture a Dear Esther. Jste pracovníkem na ropné plošině na moři a bojujete o svůj život v divoké bouři, nebezpečném prostředí a temných mrazivých vodách Severního moře. Všechny komunikační linky byly přerušeny. Všechny únikové cesty zmizely. Zbývá jen čelit nepoznané hrůze, která přichází na palubu. Hledejte svou posádku a pomozte jí přežít, pokud můžete. Běhejte, šplhejte a plavte skrz zaplavené chodby a vnější paluby bičované bouří. Postavte se děsivému, neúprosnému nepříteli. A modlete se, abyste jednoho dne znovu viděli svou rodinu. Studio The Chinese Room – se svou reputací světového stavitelství, zvuku, psaní a herectví – přináší symfonii akce, úzkosti, něžných emocí a úžasu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama