Xbox se zúčastní letošního Gamescomu
Novinka Xbox se zúčastní letošního Gamescomu

Xbox se zúčastní letošního Gamescomu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Jeho největší konkurence však bude chybět.

Reklama

Tradiční herní akce Gamescom se pomalu blíží. Největší společnosti však dosud nebyly příliš sdílné a potvrzených účastníků není zase tolik. Pořadatelé sice tvrdí, že se zúčastní více než 250 firem, ale z těch velkých máme potvrzené pouze THQ Nordic, Koch Media, Bandai Namco a poměrně nově také Ubisoft. Nyní jsme se však konečně dočkali dalšího potvrzení.

Letošního Gamescomu se totiž zúčastní také Xbox, potvrdil to ve zprávě pro magazín VGC a další. Máme se těšit na novinky ohledně her, které vyjdou v nadcházejících 12 měsících. Další podrobnosti zatím neznáme, ale máme se je dozvědět na začátku srpna.

Naopak největší konkurenti Xboxu, v podobě Sony a Nintenda, už dříve potvrdili svou neúčast. Akce se nemají v plánu zúčastnit ani giganti Activision Blizzard (který ještě Microsoftu stále nepatří) a Take-Two.

Připomenu, že Gamescom letos probíhá od 24. do 28. srpna, a to jak online, tak fyzicky v Kolíně nad Rýnem. Už 23. srpna navíc proběhne herní prezentace Opening Night Live, kterou každoročně pořádá Geoff Keighley.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama