Xbox Series X mezi čtenáři Zingu - vaše fotografie
Novinka Xbox Series X mezi čtenáři Zingu - vaše fotografie

Xbox Series X mezi čtenáři Zingu - vaše fotografie

Martin Zavřel

Martin Zavřel

52
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Poslali jste nám svoje fotografie nového Xboxu ve vaší domácnosti.

Reklama

První konzole deváté generace dorazily do Česka a my jsme vás poprosili, abyste se s námi podělili o svoji radost z nich, případně dojmy i fotografie. Konzolí je samozřejmě málo a tak vašich reakcí nedorazilo příliš mnoho, nicméně i tak nám dělá velkou radost vidět, jak se nová generace hraní šíří mezi čtenáři Zingu.

Lukáš Šindelář se o svého nejnovějšího herního parťáka staral od prvního okamžiku příkladně a na cestu z obchodu domů mu nezapomněl zapnout bezpečnostní pásy:

Xbox Series X mezi čtenáři Zingu - vaše fotografie

Ladislav Tóth vzal přípravu na příhod nového člena domácnosti hodně seriózně a postavil mu malou "svatyni" ještě před příchodem samotné konzole:

Xbox Series X mezi čtenáři Zingu - vaše fotografie

Tento obřad očividně splnil svůj účel, jelikož o něco později již došlo na výměnu papírové verze Xboxu za tu opravdovou:

Xbox Series X mezi čtenáři Zingu - vaše fotografie

Marek Barton konzoli umístil naprosto vzorovým způsobem, pokud jde o volný prostor kolem jejích větracích otvorů, tak o estetickou prezentaci jejího stylového designu. A výběr hry má Marek také kvalitní:

Hektic234 nám napsal:

Povedlo se. Načítání je neskutečný rozdíl. Mám i PC (i když kapku slabší) a i proti němu je to jak blesk. Testoval jsem zatím FH4, RDR2, Sekiro, Fallen Order a Oriho. Všechno běží bez dropů na 4k. Větrák naprosto tichý. Ovladač i když na první pohled nevypadá tak je to rozdíl. Vibrace nejsou tak hlasité a nepříjemné, o něco líp sedí do ruky a díky texturovanému povrchu tolik neklouže.

SoulEater nám napsal:

Mám series x a dnes při spuštění krása neslyšíte vůbec nic. Po PS4 co má zvuk jak turbo vznašedlo paráda. Už stahuji Oriho a opravdu se na to těším. Mějte se a hlavně hrajte.👍

Deniel05 nám napsal:

Konzoli se mi získat povedlo a zatím naprostá spokojenost. Když jsem tedy poprvé vyzkoušel, respektive chtěl vyzkoušet funkci quick resume, tak se mi to nepodařilo. Z nějakého důvodu to nefunguje u Steep. Ale u všech ostatních her to funguje fantasticky, načítání jsem nezažil delší než 10s. Dokonce funguje i u her, které jsou na externím HDD, což jsem ani nečekal. Celkově je všechno svižné, plynulé. Možná jedinou výtku bych měl k nemožnosti instalovat/stahovat více her najednou, což už bylo nepraktické u Xboxu One a tady to bohužel pokračuje, ale nejedná se o nic zásadního.

A abyste neřekli, tak tady je momentální umístění toho redakčního Xboxu:

Xbox Series X mezi čtenáři Zingu - vaše fotografie

Pokud jste si domů nový Xbox Series S nebo Xbox Series X také přinesli a máte chuť se podělit o svoje fotografie nebo dojmy, určitě nám napište nebo pošlete fotografie přes náš redakční Twitter nebo Facebook a my je do článku rádi přidáme.

Každopádně přejeme všem šťastným novým majitelům, aby si naplno užili rychlost, tichost i výkon jejich nového stroje - a těm, na které se zatím nedostalo, přejeme aby na ně také došlo co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama