Ylands od Bohemia Interactive vychází na Steamu
Ylands Novinka Ylands od Bohemia Interactive vychází na Steamu

Ylands od Bohemia Interactive vychází na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Zatím je k dispozici v programu Early Access, v němž má setrvat zhruba 6 měsíců. V tuto chvíli vás hra vyjde na 12 euro.

Reklama

Dnes se v programu Early Acces na Steamu konečně objevila hra Ylands, pestrý sandboxový titul od Bohemia Interactive. Titulu jsme se již několikrát věnovali v novinkách i článcích, třeba v několik měsíců starých dojmech, a tak tentokrát necháme mluvit čerstvou tiskovou zprávu:

Od dnešního dne můžete na vlastní pěst prožívat sandboxové dobrodružství ve hře Ylands od studia Bohemia Interactive. Hra totiž právě dnes oficiálně vychází na Steamu v rámci programu Early Access. Otevřený polygonový svět vybudí hráčskou kreativitu tvořit, objevovat a stavět cokoliv si jen zamanou. Klasické tituly od Bohemia Interactive, jako Arma nebo DayZ, jsou známé pro svůj obří otevřený svět, velkou hráčskou svobodu, spoustu možností, jak se kreativně vyřádit a zapálenou komunitu. Ačkoliv se může zdát, že příjemný rodinný titul do této společnosti příliš nezapadá, Ylands využívá právě těchto předností, které stály za úspěchem předchozích her studia a představuje je zbrusu nové skupině hráčů.

Ylands jsou unikátním sandboxovým titulem, který otestuje hráčskou kreativitu. Hráči mohou plynule přecházet mezi singlovými a multiplayerovými módy při průzkumu neznámých světů, obléhání hradů, námořních bitvách, automobilových závodech, budování obřích monumentů nebo craftování zdánlivě jednoduchých věcí typu krabího brnění. A tím ani náhodou nekončíme. Ylands vám dovolí prožít si vaše dětské fantazie a tvořit své vlastní úžasné příběhy.

Nedílnou součástí hry je rovněž Ylands Editor. Za využití interaktivního skriptování a tisíců předmětů, se kterými je možné manipulovat, se tak z Ylands stává mnohem víc, než jen další sandboxová záležitost. Jedná se o platformu, kde si hráči mohou tvořit své vlastní malé tituly a sdílet je s ostatními skrz na míru dotažený Workshop.

„Není třeba žádných speciálních znalostí, aby se z vás stal tvůrce v Ylands – stačí nápad, klidně i jen v jeho zárodku. Zbytek už je dětsky snadný“, říká Aleš Ulm, kreativní šéf Ylands. „Nemůžeme se dočkat až se k nám dostanou hráčské ohlasy a doufám, že společně vytvoříme něco zcela unikátního.“

Ylands jsou dostupná od dnešního dne se speciální slevou 20 % z běžné ceny. Sleva platí do 11. prosince. Poté se hra začne prodávat za běžnou cenu 379 Kč. Základní funkce jsou do hry již implementovány a tvůrci odhadují, že ve fází Early Access by hra měla strávit přibližně 6 měsíců. Během té doby se bude vylepšovat hratelnost a multiplayerové aspekty. S plným vydáním se počítá na druhou polovinu roku 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama